اسماعیل خاتمی امروز، ۳ آذرماه در نشست شرکت توزیع نیروی برق فارس با اعلام این مطلب افزود: با اتصال این نیروگاه به شبکه سراسری، امکان فروش برق تولیدی به صورت تضمینی یا عرضه آن در بورس انرژی فراهم میشود.
وی یادآورشد: احداث این نیروگاهها علاوه بر مزایای زیستمحیطی و جلوگیری از قطع برق، اثرات مثبت اقتصادی قابل توجهی برای دارندگان انشعاب برق چاههای کشاورزی در استان خواهد داشت؛ چرا که برق تولیدی خود را میتوانند با قیمتی در حدود ۱۰۰ برابر خرید خود به فروش برسانند.
خاتمی تصریح کرد: کشاورزان جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مدل سرمایهگذاری و چگونگی نحوه احداث نیروگاه خورشیدی باید به مدیریت توزیع نیروی برق شهرستانها مراجعه کنند.
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه استان فارس یکی از استانهای پیشتاز در حوزه ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر است، بیان کرد: این شرکت با احداث بیش از ۱۳۵۰ سامانه خورشیدی با توان ۱۱.۸ مگاوات از سال ۹۵ تاکنون توانسته نقش بسزایی در گسترش فرهنگ توسعه نیروگاههای خورشیدی در استان فارس ایفا کند.
وی درباره نحوه ساخت نیروگاههای خورشیدی در سطح انشعاب مشترکان اظهار کرد: متقاضیان ساخت سامانههای خورشیدی کوچک مقیاس پشتبامی و انشعابی در قالب قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله و با نرخ جذاب که از سوی ساتبا تعیین شده میتوانند نسبت به احداث نیروگاه اقدام کرده تا ضمن ایجاد درآمد پایدار برای خود، در تامین بخش قابل توجهی از برق مصرفی در بخش خانگی مشارکت کرده و نقش بسزایی در کاهش ناترازی برق بویژه در زمان اوج مصرف برق ایفا کنند.
خاتمی درباره نحوه سرمایهگذاری خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی برای ساخت سامانههای خورشیدی نیز گفت: خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی میتوانند تقاضای خود را در سامانه مهرسان ثبت کرده و چنانچه این خانوادهها دارای شرایط ساخت نیروگاه در منازلشان نباشند و یا مکانی استاندارد برای ساخت نیروگاه وجود نداشته باشد، میتوانند در طرح ساخت نیروگاههای تجمیعی در محلهای مورد تایید شرکت توزیع نیروی برق برای اتصال به شبکه سراسری برق مشارکت کنند.
انتهای پیام