شناسهٔ خبر: 69887719 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

علیرضا زاکانی مطرح کرد

شهید فخری‌زاده؛ تجلی خودباوری متکی بر ایمان

شهردار تهران نقش شهید فخری‌زاده را در حوزه علم و فناوری اساسی دانست و با بیان اینکه این افراد محصول انقلاب هستند که دست دیگران را می‌گیرند و در مسیر حق گام برمی‌دارند،‌ گفت: شهید فخری‌زاده تجلی خودباوری متکی بر ایمان است.

صاحب‌خبر -

زاکانیعلیرضا زاکانی، شهردار تهران طی سخنانی در مراسم نکوداشت شهید فخری‌زاده با عنوان شهید پیشرفت که امروز شنبه، سوم آذرماه در محل تالار سعدی برج میلاد تهران برگزار شد، بیان کرد: بزرگی‌ افراد در قالب کلام و بیان نمی‌گنجد. انقلاب‌ اسلامی سه ویژگی قدرت دین، مردم و رهبری دینی را نمایان کرد. 

وی‌ افزود: هدایت و راهنمایی مردم شاخصه اهل بصیرت است که نقش ویژه‌ای را در جریان تاریخ ایفا می‌کنند و اثرات جدی دارند. آن‌گونه که در تارک مقاومت منطقه نام شهید سلیمانی، شهید سيدحسن نصرالله و ... می‌درخشد و آن‌گونه که در حوزه موشکی نام شهید طهرانی‌مقدم درخشان است، نقش شهید فخری‌زاده در حوزه علم و فناوری نیز نقشی اساسی است. این افراد محصول انقلاب هستند که دست دیگران را می‌گیرند و در مسیر حق گام برمی‌دارند.

زاکانی گفت: این افراد ویژه مانند شهید فخری‌زاده تجلی خودباوری متکی بر ایمان هستند که خاصیت آن این است که برای افراد هویت پایدار و بدون تزلزل می‌آفریند. تجلی این افراد از ایشان عنصری راسخ و پراستقامت در رسیدن به اهداف می‌سازد. وقتی چنین عنصری در جامعه نمایان شد و چشم خود را به خدا دوخت، خدا راه هدایت را برای او باز می‌کند و وقتی به شهادت می‌رسد، همانند چراغی روشن راه را برای دیگران هموار می‌کند.

شهردار تهران ادامه داد: خداوند متعال این افراد را دارای ظرفیتی می‌کند که صاحب پرچمی می‌شوند که می‌توان تاریخ را با آن‌ها شناخت و در تمامی ادوار بتوان به آن‌ها تکیه کرد و راه روش و سجایا را از ایشان آموخت. خداوند فرموده است که من این افراد را از آب فراوان سیراب می‌کنم. ما آمده‌ایم که در کنار این شهید بزرگوار جرعه‌ای بنوشیم‌. باید یاد شهدا را زنگه داریم که به تعبیر مقام معظم رهبری کمتر از شهادت نیست.

وی با بیان اینکه شهید فخری‌زاده پرچم‌دار استقلال علمی است، گفت: مدیون این شهید بزرگوار هستیم. سالیان سال بود که ایران اسلامی در استعمار بیگانگان بود و افرادی مانند شهید فخری‌زاده ما را از شر استعمار رها کردند و ماندگاری طریق آزادی و استقلال را برای ما به ارمغان آوردند.‌ لذا شهید فخری‌زاده قهرمان استقلال ملی است و همه ما به او می‌بالیم و استقلال ایران اسلامی را از این شهیدان می‌دانیم.

زاکانی گفت: شهید فخری‌زاده و دیگر شهدای بزرگوار ما در موضوعات فناورانه به ویژه موضوعات هسته‌ای افتخاری را خلق کردند که ما دائما در رتبه بالایی در علم جهانی و لبه دانش جهان باشیم. توانمندی ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف امروز کاملاً مشهود است. لذا این کشور مفتخر به این شهدای عزیز است که از طریق بندگی خدا به این نقطه نورانی رسیده‌اند. شهید فخری‌زاده الگویی دست یافتنی است و امیدواریم جوانان کشور از ایشان الگوبرداری کرده و در مسیر توسعه ایران اسلامی گام بردارند.

یادآور می‌شود،‌ در پایان برگزاری این مراسم و با حضور مسئولان حاضر از خانواده شهید فخری‌زاده به عمل آمد.

انتهای پیام