به گزارش ایلنا، در فصل کشت محصولات جالیزی نوارهای سفید روی زمین ها را پوشانده و از دور چشم ها رابه خود خیره می کند، نایلون هایی که قرار است از گیاهان محافظت کنند خود به مرور بلای جان همان زمین مادر گیاهان می شوند. نایلون هایی که در آخر به زباله های پلاستیکی تبدیل می شوند و آرام و بی سر و صدا بخش گسترده ای از محیط زندگی شهری و روستایی را دربرمی گیرند.
در آستانه روز جهانی خاک دانش آموزان مدرسه سید مصطفی خمینی ، روستای نعمت آباد سردشت حوزه بخش مرکزی شهرستان دلگان به اتفاق معلمان خود در قالب یک کلاس آموزشی به مزارع کشاورزی اطراف مدرسه خود رفته و زباله ها خصوصا نایلون های بجا مانده از کشت و کار کشاورزی را جمع آوری کردند.
مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان در آیین این برنامه گفت: در کشت های جالیزی زیر پلاستیکی،اغلب کشاورزان بعد از برداشت محصول در این نوع کشت، پلاستیکها را در زمینهای کشاورزی رها می کنند، رهاسازی پلاستیکهای استفاده شده تهدیدی جدی برای محیط زیست و گونههای جانوری و گیاهی خواهد بود.
حسینعلی رمرودی افزود: برجای ماندن پلاستیک ها و زباله های از این دست درمزارع ،بدلیل پایه نفتی پلاستیک ها و خاصیت تجربه ناپذیری،زمینه مسمومیتهای آبی و خاکی فراوان را فراهم میکند.
وی اظهار امیدواری کرد این حرکت نمادین هشداری باشد تاکشاورزان برای حفظ سلامت و حاصلخیزی خاک مزارع ،در مراقبت از خاک محل زندگی و کشت و کار خود تلاش کنند.
گفتنی است در این مراسم فرماندار و جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان دلگان حضور داشتند.