حسین رنجبر گلشواری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ در مجموع ۱۱ اتاق بهداشت در مدارس این شهرستان وجود داشت که در سال جاری با راه اندازی و ایجاد سه اتاق بهداشت جدید در مدارس شهرهای قشم و درگهان تعداد این اتاقها به ۱۴ مورد افزایش یافت.
وی ادامه داد: ایجاد اتاق بهداشت در مدارس از محل اعتبارات سرانه بهداشتی از برنامه های آموزش و پرورش استان هرمزگان است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: برای راه اندازی، تجهیز و ایجاد اتاق بهداشت جدید در مدارس مدارس ملاعلی جلالی و پیامبر اعظم(ص) شهر بندری درگهان شهرستان قشم با ۴۰۰ نفر دانش آموز ۱۸۰ میلیون ریال اعتبار سازمانی به علاوه ۲ میلیارد و ۸۲۰ میلیون ریال اعتبار انجمن اولیا و مربیان و خیرین هزینه شده است.
رنجبر گلشواری اضافه کرد: همچنین اتاق بهداشت مدارس حضرت مهدی(عج) و معراج شهر درگهان با ۵۳۰ نفر دانش آموز نیز با اعتبار ۱۸۰ میلیون ریال سازمانی و سه میلیارد و ۲۰ میلیون ریالی اختصاص یافته از سوی انجمن اولیا و مربیان راه اندازی شد.
وی افزود: برای آماده سازی و راه اندازی اتاق بهداشت مدارس فضیلت و کسری شهر درگهان با ۴۴۰ نفر دانش آموز نیز ۱۸۰ میلیون ریال اعتبار سازمانی و ۱۲۰ میلیون ریال اعتبار انجمن انجمن اولیا و مربیان هزینه شده است.
به گفته وی اتاق بهداشت مدارس به امکانات و تجهیزاتی از جمله تخت معاینه، قدسنج، ترازو، میز، ست پانسمان، تب سنج، فشارسنج، ترالی، آتل، بینایی سنج، ماکت دهان و دندان، مولاژ بدن و جعبه کمکهای اولیه مجهز بوده و اقداماتی از جمله معاینات غربالگری دانشآموزان، قد و وزن، ارائه خدمات بهداشتی و کمک های اولیه در آن انجام می شود.
در سال تحصیلی ۱۴۰۴ -۱۴۰۳ بیش از ۳۲ هزار دانش آموز در شهرستان قشم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۹ هزار ۳۸۷ دانش آموز در مقطع ابتدایی، هفت هزار و ۳۲۹ نفر متوسطه اول و چهار هزار و ۵۴۱ نفر نیز در مقطع متوسطه دوم به تحصیل می پردازند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.