به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، رویداد نصرالله؛ توانمندسازی ممتازان حوزه علمیه استان کرمان با حضور حدود 70 طلبه ممتاز حوزههای شمال استان در روزهای چهارشنبه الی جمعه مورخ 23 الی 25 آبانماه 1403 در مدرسه علمیه ابراهیمیه کرمان برگزار شد.
در این مراسم مدعوین، اساتید و شخصیتهای برجسته علمی از جمله حجتالاسلام والمسلمین علیدادی نماینده محترم ولی فقیه در استان، حجت الاسلام والمسلمین شیخ بهایی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، حجتالاسلام سلمهای مدیر حوزههای علمیه استان کرمان، حجت الاسلام دهقان مسئول امور نخبگان حوزه علمیه استان کرمان و تعدادی از اساتید مطرح حوزه علمیه استان کرمان حضور داشتند.
در این رویداد علاوه برآشنایی با منظومه فکری مقام معظم رهبری و بیان مطالبات ایشان از طلاب، به چهار عرصه رشد جامع طلبه: علمیت، معنویت، بصیرت، مهارت و تشکیلات پرداخته شد.
حجت الاسلام دهقان مسئول امور نخبگان حوزههای علمیه استان کرمان در مصاحبهای درباره این رویداد بیان داشت: این رویداد توسط دفتر امور نخبگان حوزه علمیه استان کرمان برگزار شد و اعضای این دوره از ممتازین مدارس شمال استان کرمان بودند. هدف این دوره پرداختن به سوالات و موضوعاتی بود که بر اساس مبانی و تفکرات مقام معظم رهبری مطرح شدهاند. مباحث این دوره از سخنرانیهای مقام معظم رهبری در جمع طلاب حوزه علمیه استخراج شده و به سوالات زیر پرداخته شد: آرمان، هدف و آینده جهان، کشور و افراد چیست؟ این دنیا و تاریخ به کجا میانجامد و کشور ما به کجا میخواهد برسد؟ فرد در این مسیر به کدام سمت میرود؟ طلبه به عنوان روحانی چه جایگاهی در این حرکت عظیم دارد و چه نقشی ایفا میکند؟ در این تحول عظیم تاریخی که آینده آن ظهور امام زمان است، طلبه به عنوان جانشین امام زمان چه نقشی دارد؟ نقش دروس حوزوی در آیندهای که برای طلبه ترسیم شده چیست؟ فقه، اصول، منطق، بلاغت، صرف و نحو چه جایگاهی دارند؟ اگر طلبه بخواهد تمام ظرفیت خود را در مسیر مطالعه این علوم به کار گیرد، چه باید بکند؟ بخشی از این موضوع به مباحث خود مدیریتی، روش تحصیل و تحصیل تمدنی پرداخته شد.
در ادامه حجت الاسلام دهقان افزود: پیشبینی و برنامهریزی ما این است که برای اهداف اسلامی و اینکه طلبه در آینده یک روحانی بشود و جامعه را امامت کند، نیاز به مجموعهای از رشدها دارد که ما به آن رشد جامع و متوازن میگوییم. طلبهای که فقط علمیت داشته باشد به درد جامعه نمیخورد. ما به روحانی نیاز داریم که هم علم متناسب با نیاز روز داشته باشد و هم مهذب باشد، توانمند و کارآمد باشد، مهارت داشته باشد و زمانشناس و بصیرت داشته باشد. اینها یک مجموعه ای است که یک فرد روحانی را به بهترین وجه برای ایفای نقش در جامعه آماده میکند. برای رسیدن به این هدف، نیاز است که طلبه در سیستم آموزشی حوزه، این رشدها و شاخصها را کسب کند. در این دوره، ما فقط توانستیم شروع کنیم و افق و گامهای آغازین راه را نشان دهیم. در ادامه مسیر باید به لوازم و الزامات این حرکت بپردازیم و مباحثی چون بصیرت، مهارت و کارآمدی، علمیت و تهذیب را برای طلبهها به طور گام به گام باز کنیم و ایدهها و راهکارهای عملی ارائه دهیم و بستر مناسب برای تحقق این رشد را مهیا کنیم.
در پایان مسئول امور نخبگان حوزه علمیه استان بیان کرد: این دوره در سه فصل مبانی، اصول و روش برگزار شد.
در انتهای این رویداد نیز طلاب در نماز جمعه شرکت و سپس به زیارت مزار مطهر شهدا و سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رفتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، رویداد نصرالله؛ توانمندسازی ممتازان حوزه علمیه استان کرمان با حضور حدود 70 طلبه ممتاز حوزههای شمال استان در روزهای چهارشنبه الی جمعه مورخ 23 الی 25 آبانماه 1403 در مدرسه علمیه ابراهیمیه کرمان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، رویداد نصرالله؛ توانمندسازی ممتازان حوزه علمیه استان کرمان با حضور حدود 70 طلبه ممتاز حوزههای شمال استان در روزهای چهارشنبه الی جمعه مورخ 23 الی 25 آبانماه 1403 در مدرسه علمیه ابراهیمیه کرمان برگزار شد. خبرگزاری رسا،در این مراسم مدعوین، اساتید و شخصیتهای برجسته علمی از جمله حجتالاسلام والمسلمین علیدادی نماینده محترم ولی فقیه در استان، حجت الاسلام والمسلمین شیخ بهایی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، حجتالاسلام سلمهای مدیر حوزههای علمیه استان کرمان، حجت الاسلام دهقان مسئول امور نخبگان حوزه علمیه استان کرمان و تعدادی از اساتید مطرح حوزه علمیه استان کرمان حضور داشتند.
در این مراسم مدعوین، اساتید و شخصیتهای برجسته علمی از جمله حجتالاسلام والمسلمین علیدادی نماینده محترم ولی فقیه در استان، حجت الاسلام والمسلمین شیخ بهایی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، حجتالاسلام سلمهای مدیر حوزههای علمیه استان کرمان، حجت الاسلام دهقان مسئول امور نخبگان حوزه علمیه استان کرمان و تعدادی از اساتید مطرح حوزه علمیه استان کرمان حضور داشتند.در این رویداد علاوه برآشنایی با منظومه فکری مقام معظم رهبری و بیان مطالبات ایشان از طلاب، به چهار عرصه رشد جامع طلبه: علمیت، معنویت، بصیرت، مهارت و تشکیلات پرداخته شد.
در این رویداد علاوه برآشنایی با منظومه فکری مقام معظم رهبری و بیان مطالبات ایشان از طلاب، به چهار عرصه رشد جامع طلبه: علمیت، معنویت، بصیرت، مهارت و تشکیلات پرداخته شد.حجت الاسلام دهقان مسئول امور نخبگان حوزههای علمیه استان کرمان در مصاحبهای درباره این رویداد بیان داشت: این رویداد توسط دفتر امور نخبگان حوزه علمیه استان کرمان برگزار شد و اعضای این دوره از ممتازین مدارس شمال استان کرمان بودند. هدف این دوره پرداختن به سوالات و موضوعاتی بود که بر اساس مبانی و تفکرات مقام معظم رهبری مطرح شدهاند. مباحث این دوره از سخنرانیهای مقام معظم رهبری در جمع طلاب حوزه علمیه استخراج شده و به سوالات زیر پرداخته شد: آرمان، هدف و آینده جهان، کشور و افراد چیست؟ این دنیا و تاریخ به کجا میانجامد و کشور ما به کجا میخواهد برسد؟ فرد در این مسیر به کدام سمت میرود؟ طلبه به عنوان روحانی چه جایگاهی در این حرکت عظیم دارد و چه نقشی ایفا میکند؟ در این تحول عظیم تاریخی که آینده آن ظهور امام زمان است، طلبه به عنوان جانشین امام زمان چه نقشی دارد؟ نقش دروس حوزوی در آیندهای که برای طلبه ترسیم شده چیست؟ فقه، اصول، منطق، بلاغت، صرف و نحو چه جایگاهی دارند؟ اگر طلبه بخواهد تمام ظرفیت خود را در مسیر مطالعه این علوم به کار گیرد، چه باید بکند؟ بخشی از این موضوع به مباحث خود مدیریتی، روش تحصیل و تحصیل تمدنی پرداخته شد.
حجت الاسلام دهقان مسئول امور نخبگان حوزههای علمیه استان کرمان در مصاحبهای درباره این رویداد بیان داشت: این رویداد توسط دفتر امور نخبگان حوزه علمیه استان کرمان برگزار شد و اعضای این دوره از ممتازین مدارس شمال استان کرمان بودند. هدف این دوره پرداختن به سوالات و موضوعاتی بود که بر اساس مبانی و تفکرات مقام معظم رهبری مطرح شدهاند. مباحث این دوره از سخنرانیهای مقام معظم رهبری در جمع طلاب حوزه علمیه استخراج شده و به سوالات زیر پرداخته شد: آرمان، هدف و آینده جهان، کشور و افراد چیست؟ این دنیا و تاریخ به کجا میانجامد و کشور ما به کجا میخواهد برسد؟ فرد در این مسیر به کدام سمت میرود؟ طلبه به عنوان روحانی چه جایگاهی در این حرکت عظیم دارد و چه نقشی ایفا میکند؟ در این تحول عظیم تاریخی که آینده آن ظهور امام زمان است، طلبه به عنوان جانشین امام زمان چه نقشی دارد؟ نقش دروس حوزوی در آیندهای که برای طلبه ترسیم شده چیست؟ فقه، اصول، منطق، بلاغت، صرف و نحو چه جایگاهی دارند؟ اگر طلبه بخواهد تمام ظرفیت خود را در مسیر مطالعه این علوم به کار گیرد، چه باید بکند؟ بخشی از این موضوع به مباحث خود مدیریتی، روش تحصیل و تحصیل تمدنی پرداخته شد.در ادامه حجت الاسلام دهقان افزود: پیشبینی و برنامهریزی ما این است که برای اهداف اسلامی و اینکه طلبه در آینده یک روحانی بشود و جامعه را امامت کند، نیاز به مجموعهای از رشدها دارد که ما به آن رشد جامع و متوازن میگوییم. طلبهای که فقط علمیت داشته باشد به درد جامعه نمیخورد. ما به روحانی نیاز داریم که هم علم متناسب با نیاز روز داشته باشد و هم مهذب باشد، توانمند و کارآمد باشد، مهارت داشته باشد و زمانشناس و بصیرت داشته باشد. اینها یک مجموعه ای است که یک فرد روحانی را به بهترین وجه برای ایفای نقش در جامعه آماده میکند. برای رسیدن به این هدف، نیاز است که طلبه در سیستم آموزشی حوزه، این رشدها و شاخصها را کسب کند. در این دوره، ما فقط توانستیم شروع کنیم و افق و گامهای آغازین راه را نشان دهیم. در ادامه مسیر باید به لوازم و الزامات این حرکت بپردازیم و مباحثی چون بصیرت، مهارت و کارآمدی، علمیت و تهذیب را برای طلبهها به طور گام به گام باز کنیم و ایدهها و راهکارهای عملی ارائه دهیم و بستر مناسب برای تحقق این رشد را مهیا کنیم.
در ادامه حجت الاسلام دهقان افزود: پیشبینی و برنامهریزی ما این است که برای اهداف اسلامی و اینکه طلبه در آینده یک روحانی بشود و جامعه را امامت کند، نیاز به مجموعهای از رشدها دارد که ما به آن رشد جامع و متوازن میگوییم. طلبهای که فقط علمیت داشته باشد به درد جامعه نمیخورد. ما به روحانی نیاز داریم که هم علم متناسب با نیاز روز داشته باشد و هم مهذب باشد، توانمند و کارآمد باشد، مهارت داشته باشد و زمانشناس و بصیرت داشته باشد. اینها یک مجموعه ای است که یک فرد روحانی را به بهترین وجه برای ایفای نقش در جامعه آماده میکند. برای رسیدن به این هدف، نیاز است که طلبه در سیستم آموزشی حوزه، این رشدها و شاخصها را کسب کند. در این دوره، ما فقط توانستیم شروع کنیم و افق و گامهای آغازین راه را نشان دهیم. در ادامه مسیر باید به لوازم و الزامات این حرکت بپردازیم و مباحثی چون بصیرت، مهارت و کارآمدی، علمیت و تهذیب را برای طلبهها به طور گام به گام باز کنیم و ایدهها و راهکارهای عملی ارائه دهیم و بستر مناسب برای تحقق این رشد را مهیا کنیم.در پایان مسئول امور نخبگان حوزه علمیه استان بیان کرد: این دوره در سه فصل مبانی، اصول و روش برگزار شد.
در پایان مسئول امور نخبگان حوزه علمیه استان بیان کرد: این دوره در سه فصل مبانی، اصول و روش برگزار شد.در انتهای این رویداد نیز طلاب در نماز جمعه شرکت و سپس به زیارت مزار مطهر شهدا و سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رفتند.
در انتهای این رویداد نیز طلاب در نماز جمعه شرکت و سپس به زیارت مزار مطهر شهدا و سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رفتند. ∎