به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجتالاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس در گردهمایی عمومی طلاب و فضلای استان فارس در شهر مقدس قم با اشاره به اینکه استان فارس با پیشینه درخشان خود در حوزه علمیه میدرخشد، گفت: از اواسط قرن چهارم هجری که شیراز توسط دیلمیان تصرف شد علاوه بر اینکه مذهب تشیع به عنوان مذهب رسمی استان فارس متعارف شد، به خاطر علاقه دیلمیان به اهلبیت (ع) شروع به ساختمانسازی مساجد و حوزههای علمیه کردند و این جزو مفاخر استان فارس است که یک چنین هویت ملی و دینی دارد.
مدیر حوزه علمیه فارس با اشاره به پرورش یافتن شخصیتهای بزرگ در علوم عقلی و نقلی در حوزه علمیه این استان گفت: طلاب باید بتوانند ادامهدهنده و احیاگر میراث گرانسنگ سلف صالح خویش باشند. ظرفیتی که به گفته وی دور از دسترس نیست.
حجتالاسلام والمسلمین محمودی به بیان نظام مسائلی که در دست اقدام مسئولین حوزه فارس است اشاره کرد و افزود: مورد اول حفظ و تبیین دین است که با ادغام پژوهش و آموزش و در کنار آن تذهیب نفس و جریانسازی حاصل میشود.
وی افزود: مورد دوم ایجاد و احیای سنت اجتهاد و پاسخگویی به نیازهای متغیر جامعه در مسایل مستحدثه است. باید طلاب ما در عرصه اجتهاد گامهای استوار و متقن بردارند. با توجه به اینکه ظرفیت خوبی در استان فارس وجود دارد قرار بر این است که از اساتید طراز اول و استوانههای حوزه علمیه قم دعوت کنیم تا حتی برای اساتید درس خارج استان فارس گعدههای علمی داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین محمودی به تقویت روحیه دینی در بین مردم و هدایت عامه به عنوان یکی از نظام مسائل حوزه علمیه فارس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تشریک مساعی خوبی در استان وجود دارد و هیچ مدیر کلی را نداریم که در مباحث حوزوی از کمک او برخوردار نباشیم. این باعث شده یک نمود خوبی در اذهان عموم مردم داشته باشیم که حوزه علمیه سرشار از امید است و با وحدت و انسجام برای رفع مشکلات منجمله برخی از خطراتی که روحیه دینی مردم را تهدید میکند، در صحنه است.
مدیر حوزه علمیه فارس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب انتظار دارند که حوزه علمیه افق و چشمانداز ۳۰ سال آینده را رصد نموده و سیاستگذاری کند، افزود: قطعا این ظرفیت و استعداد در حوزه علمیه وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجتالاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس در گردهمایی عمومی طلاب و فضلای استان فارس در شهر مقدس قم با اشاره به اینکه استان فارس با پیشینه درخشان خود در حوزه علمیه میدرخشد، گفت: از اواسط قرن چهارم هجری که شیراز توسط دیلمیان تصرف شد علاوه بر اینکه مذهب تشیع به عنوان مذهب رسمی استان فارس متعارف شد، به خاطر علاقه دیلمیان به اهلبیت (ع) شروع به ساختمانسازی مساجد و حوزههای علمیه کردند و این جزو مفاخر استان فارس است که یک چنین هویت ملی و دینی دارد.
به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجتالاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس در گردهمایی عمومی طلاب و فضلای استان فارس در شهر مقدس قم با اشاره به اینکه استان فارس با پیشینه درخشان خود در حوزه علمیه میدرخشد، گفت: از اواسط قرن چهارم هجری که شیراز توسط دیلمیان تصرف شد علاوه بر اینکه مذهب تشیع به عنوان مذهب رسمی استان فارس متعارف شد، به خاطر علاقه دیلمیان به اهلبیت (ع) شروع به ساختمانسازی مساجد و حوزههای علمیه کردند و این جزو مفاخر استان فارس است که یک چنین هویت ملی و دینی دارد. خبرگزاری رسا در فارسمدیر حوزه علمیه فارس با اشاره به پرورش یافتن شخصیتهای بزرگ در علوم عقلی و نقلی در حوزه علمیه این استان گفت: طلاب باید بتوانند ادامهدهنده و احیاگر میراث گرانسنگ سلف صالح خویش باشند. ظرفیتی که به گفته وی دور از دسترس نیست.
مدیر حوزه علمیه فارس با اشاره به پرورش یافتن شخصیتهای بزرگ در علوم عقلی و نقلی در حوزه علمیه این استان گفت: طلاب باید بتوانند ادامهدهنده و احیاگر میراث گرانسنگ سلف صالح خویش باشند. ظرفیتی که به گفته وی دور از دسترس نیست .حجتالاسلام والمسلمین محمودی به بیان نظام مسائلی که در دست اقدام مسئولین حوزه فارس است اشاره کرد و افزود: مورد اول حفظ و تبیین دین است که با ادغام پژوهش و آموزش و در کنار آن تذهیب نفس و جریانسازی حاصل میشود.
حجتالاسلام والمسلمین محمودی به بیان نظام مسائلی که در دست اقدام مسئولین حوزه فارس است اشاره کرد و افزود: مورد اول حفظ و تبیین دین است که با ادغام پژوهش و آموزش و در کنار آن تذهیب نفس و جریانسازی حاصل میشود.وی افزود: مورد دوم ایجاد و احیای سنت اجتهاد و پاسخگویی به نیازهای متغیر جامعه در مسایل مستحدثه است. باید طلاب ما در عرصه اجتهاد گامهای استوار و متقن بردارند. با توجه به اینکه ظرفیت خوبی در استان فارس وجود دارد قرار بر این است که از اساتید طراز اول و استوانههای حوزه علمیه قم دعوت کنیم تا حتی برای اساتید درس خارج استان فارس گعدههای علمی داشته باشیم.
وی افزود: مورد دوم ایجاد و احیای سنت اجتهاد و پاسخگویی به نیازهای متغیر جامعه در مسایل مستحدثه است. باید طلاب ما در عرصه اجتهاد گامهای استوار و متقن بردارند. با توجه به اینکه ظرفیت خوبی در استان فارس وجود دارد قرار بر این است که از اساتید طراز اول و استوانههای حوزه علمیه قم دعوت کنیم تا حتی برای اساتید درس خارج استان فارس گعدههای علمی داشته باشیم.حجتالاسلام والمسلمین محمودی به تقویت روحیه دینی در بین مردم و هدایت عامه به عنوان یکی از نظام مسائل حوزه علمیه فارس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تشریک مساعی خوبی در استان وجود دارد و هیچ مدیر کلی را نداریم که در مباحث حوزوی از کمک او برخوردار نباشیم. این باعث شده یک نمود خوبی در اذهان عموم مردم داشته باشیم که حوزه علمیه سرشار از امید است و با وحدت و انسجام برای رفع مشکلات منجمله برخی از خطراتی که روحیه دینی مردم را تهدید میکند، در صحنه است.
حجتالاسلام والمسلمین محمودی به تقویت روحیه دینی در بین مردم و هدایت عامه به عنوان یکی از نظام مسائل حوزه علمیه فارس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تشریک مساعی خوبی در استان وجود دارد و هیچ مدیر کلی را نداریم که در مباحث حوزوی از کمک او برخوردار نباشیم. این باعث شده یک نمود خوبی در اذهان عموم مردم داشته باشیم که حوزه علمیه سرشار از امید است و با وحدت و انسجام برای رفع مشکلات منجمله برخی از خطراتی که روحیه دینی مردم را تهدید میکند، در صحنه است.مدیر حوزه علمیه فارس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب انتظار دارند که حوزه علمیه افق و چشمانداز ۳۰ سال آینده را رصد نموده و سیاستگذاری کند، افزود: قطعا این ظرفیت و استعداد در حوزه علمیه وجود دارد.
مدیر حوزه علمیه فارس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب انتظار دارند که حوزه علمیه افق و چشمانداز ۳۰ سال آینده را رصد نموده و سیاستگذاری کند، افزود: قطعا این ظرفیت و استعداد در حوزه علمیه وجود دارد. ∎