به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، محمد علیرضایی گفت: در راستای جهاد تبیین اقدامات زیادی در مدارس انجام شده و دستاوردهای نظام و آموزش و پرورش بنا بر رسالت همه ما معرفی شده است.
وی با بین اینکه فقط معلمان آموزش و پرورش عشایری ۶۰۰ میلیون ریال به جبهه مقاومت کمک کرده اند، افزود: در مجموع معلمان جهادی استان تاکنون ۳ میلیارد ریال به جبهه مقاومت به ویژه معلمان و دانش آموزان کمک کرده اند و بانوهای معلمی در استان داریم که طلاهای خود را به جبهه مقاومت اهدا کرده اند.
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان کرمان گفت: در راستای توانمندسازی معلمان، برنامههای ویژهای با محور اندیشه تمدن ساز برگزار شده، در زمینه اجرای سند تحول بنیادین اقداماتی صورت گرفته است، جوان سازی آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته و حدود ۱۰۰۰ فرهنگی به مناطق عملیات جنگی اعزام شده اند.
بر پایه این گزارش، مراسم صبحگاه اداری مشترک اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با حضور حجت الاسلام علی عرب پور نماینده ولی فقیه در سپاه ثارالله استان، رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش، محمد علیرضایی رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان کرمان و... به مناسبت هفته بسیج برگزار و در پایان از معلمان بسیجی فعال تجلیل شد.
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان کرمان خبر داد:
کمک ۳ میلیارد ریالی معلمان جهادی و بسیجی استان کرمان به جبهه مقاومت
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان کرمان در مراسم صبحگاه مشترک اداری اداره کل آموزش و پرورش استان که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، از کمک ۳ میلیارد ریالی معلمان جهادی و بسیجی استان کرمان به جبهه مقاومت و معلمان و دانش آموزا ن غزه و لبنان خبر داد.
صاحبخبر -
∎