شناسهٔ خبر: 69885643 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

اعزام تیم های مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی به استان های کشور

در راستای تحقق اهداف متعالی آستان قدس رضوی برای ترویج و تبلیغ مفاهیم نورانی قرآن کریم، تیمی از مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، به 10 استان کشور سفر کرد.

صاحب‌خبر -

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در رابطه‌ با اعزام نمایندگان این مرکز به استان‌های مختلف گفت: برنامه‌ریزی جامعی برای اجرای طرح‌های ملی و بین‌المللی قرآنی انجام شده و این سفر، نخستین گام از مجموعه سفرهای برنامه‌ریزی‌شده برای تقویت شبکه قرآنی کشور بود و در آینده نزدیک، شاهد دستاوردهای ارزشمندی از این تلاش‌های جمعی خواهیم بود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مسعود میریان با اشاره به نقش مؤثر کانون‌های خدمت رضوی در ترویج فرهنگ قرآنی، این سفر را فرصتی ارزشمند برای ایجاد هم‌افزایی و برنامه‌ریزی‌های مؤثر دانست و تاکید کرد: مفاهیم و آموزه‌های قرآن کریم پایه‌ای برای ایجاد جامعه‌ای پویا و الهام‌بخش است و آستان قدس رضوی با تمام توان، در این مسیر گام بر می‌دارد. 
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی از طرح شباب الرضا(ع) به‌عنوان طرحی برای شکوفایی استعدادهای قرآنی نسل جوان یادکرد و افزود: ما بر این باوریم که جوانان امروز می‌توانند چراغ راه آینده قرآنی کشور باشند و این سفر، فرصتی برای ایجاد پیوندی عمیق‌تر با فعالان قرآنی سراسر کشور و انسجام در اجرای برنامه‌ها و تمرکز ویژه بر طرح شباب الرضا(ع) است.
وی تصریح کرد: این طرح باهدف ایجاد بستری برای جذب جوانان به معارف قرآنی، توانمندسازی جوانان در حوزه‌های قرآنی، فرهنگی و اجتماعی و افزایش مشارکت نسل جوان در فعالیت‌های قرآنی، محلی و ملی، در کانون توجه برنامه‌های این سفر قرار دارد.
حجت‌الاسلام میریان افزود: در جلسات برگزار شده با دبیران کانون‌های قرآنی استان‌ها، برنامه‌های ویژه‌ای برای تقویت فعالیت‌های شباب الرضا(ع) تدوین شد که برگزاری کارگاه‌های مهارتی برای جوانان در حوزه تلاوت، تفسیر و تدبر در قرآن، طراحی مسابقات جذاب قرآنی - هنری برای نسل جوان و ارائه برنامه‌هایی با محوریت استفاده از فناوری‌های نوین برای آموزش و تبلیغ مفاهیم قرآنی، از جمله این برنامه‌ها بود.
 

گسترش جلسات سنتی و خانگی قرآن

وی با اشاره به اینکه ترویج و احیای جلسات سنتی و خانگی قرآن کریم ریشه در فرهنگ قرآنی ایرانیان دارد و به‌عنوان بستری برای تقویت انس خانوادگی و محلی با قرآن، موردتوجه ویژه قرار گرفته است، گفت: هدف ما این است که مفاهیم قرآن کریم، نه‌تنها در محافل بزرگ، بلکه در قلب خانه‌ها و زندگی مردم نفوذ کند. 
در این سفر، تیم اجرایی به استان‌های قم، البرز، همدان، اراک، سنندج، قزوین، زنجان، ارومیه، اصفهان و تهران باهدف شناسایی ظرفیت‌های قرآنی محلی، تبیین سیاست‌های جدید و ارائه برنامه‌های عملیاتی مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی سفر کردند که نشان‌دهنده عزم راسخ مرکز امور قرآنی برای تقویت حضور و تأثیرگذاری گسترش فرهنگ قرآنی، در تمامی نقاط کشور است.
در این راستا پس از بازدید و ارزیابی جلسات سنتی و خانگی قرآن در برخی از استان‌ها برنامه‌هایی برای توسعه و حمایت از این جلسات، با همکاری کانون‌های محلی با محوریت ارائه شیوه‌های نوین برای جذب نسل جوان به این محافل طراحی و تعدادی پرچم متبرک رضوی به جلسات سنتی استان‌ها و کانون‌های خدمت رضوی، تقدیم شد.
پیشبرد طرح‌های کلان قرآنی آستان قدس رضوی از جمله طرح‌هایی همچون مهدالرضا(ع)، من قرآن را دوست دارم، و شمیم تلاوت رضوی در استان‌های مختلف کشور، تعامل با دبیران کانون‌های تخصصی قرآن، ارزیابی فعالیت‌های کانون‌های خدمت رضوی و جذب مشارکت‌های مردمی و نخبگان قرآنی، از دیگر محورهای سفر تیم اجرایی مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در استان‌های مختلف کشور بود.