شناسهٔ خبر: 69884958 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

نخستین جشنواره الگوی کنشگری اجتماعی بسیج برگزار شد نخستین جشنواره الگوی کنشگری اجتماعی بسیج برگزار شد

نخستین جشنواره الگوی کنشگری اجتماعی بسیج صبح امروز با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سیدمحمدبطحایی رئیس سازمان اجتماعی و برخی دیگر از میهمانان در مجتمع فرهنگی ۵ آذر آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نخستین جشنواره الگوی کنشگری اجتماعی بسیج صبح امروز با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سیدمحمدبطحایی رئیس سازمان اجتماعی و برخی دیگر از میهمانان در مجتمع فرهنگی ۵ آذر آغاز شد.

هرجایی که مردم با روحیه بسیجی ورود داشته، دشمن نتوانسته کاری را از پیش ببرد

سردار محمد قربان ولی زاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) دراین مراسم با تبریک هفته بسیج، گفت: با برکت بسیج امروز هرجایی از کشورمان را نگاه می کنیم پس از پیروزی انقلاب اسلامی با موضوعات و حوادث سختی که توسط دشمنان و حوادث طبیعی ایجاد شده توانسته از آنها عبور کنیم. 

وی افزود: همواره بسیج برای مردم و برای انقلاب بوده و سرمایه وجودی خود را هزینه کرده تا فرهنگ بسیج در تمام امورات شکل بگیرد و این فرهنگ نه تنها راهگشا و کارگشا است بلکه شاهد این تفکر در کشورهای دیگر و به ویژه در جهان اسلام و مقاومت هستیم. 

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) گفت: با تفکر بسیج از جنگ هشت ساله عبور کردیم و توانستیم افتخاری را برای کشور رقم بزنیم و هرگاه جنگی رخ داده است و به واسطه بی لیاقتی آن حاکمان گذشته بخش‌های از کشور جدا شده است اما با حضور بسیج وجبی از خاک ما جدا نشده و استقلال فرهنگی سیاسی و اقتصادی خود را به دست آورده‌ایم.

وی ادامه داد: امروز آثار نشانه‌های حضور مردم در عرصه‌های مختلف وجود دارد و هرجایی که مردم با روحیه بسیجی ورود داشته، دشمن نتوانسته کاری را از پیش ببرد.

سردار ولی‌زاده افزود: یکی از موضوعاتی که در تشییع پیکر حاج‌قاسم سلیمانی دیدیدم که چقدر مردم باشکوه استقبال کردند.

وی ادامه داد: به واسطه موضوعات اجتماعی کارهای بسیار بزرگی را در امر به معروف و قرارگاه‌های عفاف و حجاب و طرح حیات طیبه و مطالبه‌گری و ضابطین اتفاقات خوبی رخ داده است.

ولی زاده ابراز کرد: بحث اجتماعی‌ و محرومیت زدایی ضرورت دارد و به همین واسطه قرارگاه محرومیت زدایی و خدمات اجتماعی را تشکیل داده ایم. ۷۵ محله کم برخوردار در شهرستان‌های تهران وجود دارد و تمامی مسولان حضور دارند و به حل مشکلات مردم می پردازند.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا گفت: در عرصه جوانی جمعیت شهرستان‌های ما جز پرجمعیت‌های کشور هستند اما متأسفانه در قرارگاه جوانی جمعیت نیاز به تلاش زیادی داریم و باید موانع با تلاش دستگاه‌ها حل شوند.

وی از برخورد دستگاه‌های امنیتی با طرح سقط جنین خبر داد و گفت: در طرح نفس مجموعه های امنیتی تلاش کرده اند اماکن و مراکز سقط جنین غیرقانونی شناسایی و برخورد شده است.

کلید طلایی حل مشکلات ما در کشور تفکر و فرهنگ بسیجی است

مسلم هاشمی کنشگر اجتماعی در عرصه محله کرامت در این مراسم با بیان اینکه هم‌اکنون هزار و ۱۰۰ محله کرامت در سراسر کشور راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ کنشگر اجتماعی در قالب این طرح فعالیت می‌کنند. 

هاشمی یکی از مطالبات و دغدغه‌های رهبر معظم موضوع آسیب‌های اجتماعی است، گفت: ما حلقه واسط بین مردم با مردم و مردم با مسئولین هستیم. 
این کنشگر اجتماعی در عرصه محله کرامت گفت: امروز خدمت در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و خدمت به مردم کمتر از حضور در خدمت مقدم در غزه، لبنان، سوریه و ... نیست. 

وی با اشاره به ساماندهی خانواده‌های بی‌سرپرست‌ و بد سرپرست‌ در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰۰ جلسه با موضوعات آموزشی، اجتماعی و آموزشی برای این خانواده‌ها برگزار می‌شود.  

هاشمی خاطرنشان کرد: کلید طلایی حل مشکلات ما در کشور تفکر و فرهنگ بسیجی است.

 امروز بزرگترین تهدید پیش روی نظام حوزه مسائل اجتماعی است

میثم رضوان پور معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی در داشگاه افسری امام حسین(ع) فرمودند که خرمشهرها در پیش است؛ نه در در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سخت تر است. 

وی بیان اینکه دشمنان فهمیده‌اند از راه جنک نمی‌توانند کاری از پیش ببرند، گفت: امروز در جغرافیای کشورمان هیچ گونه تهدیدی متصور نیست و دشمنان در دفاع مقدس فهمیده‌اند از راه جنگ سخت از پای در آورد و پس از جنگ هم متوجه شد با تحریم‌ نمی‌تواند کاری کند و جنگ جدید و چند بعدی علیه ما شروع کرد.

رضوان‌پور گفت: امروز نیاز است تا ما به موضوع ازدواح ورود کنیم و چون عملیاتی نیاز است تا برای تحکیم بنیان خانواده و حل مشکلات جامعه عملیات طریق القدس را به راه بیاندازیم.

وی ادامه داد: ارتباط با مردم، همدلی، همیاری و مهرورزی ابزاز و سلاح ما است. 

رضوانپور ادامه داد: هدف ما جلوگیری از پراکندگی آدم‌ها در میدان است و امروز خرمشهر شهر خون و قیام اشغال نشده است اما برای برچیدن بلاها نیاز به عملیات بیت المقدس داریم و نیازمند قهرنانانی همچون رزمندگان دوران دفاع مقدس هستیم.

رضوانی پور با بیان اینکه دشمن برای حجاب و عفاف ما برنامه دارد و تمام ابزارهای خود را به صورت هوشمندانه  به‌میدان آورده است، اظهار داشت: برای رقع محاصره دشمن نیاز به کربلای ۵ داریم و خرمشهرها در پیش است. 

معاون اجتماعی سازمان بسیج خاطرنشان کرد: امروز به رزمندگانی نیاز داریم که همچون رزمندگان به دل اروند خروشان بزنند و در محلات کم تر برخوردار اقدام و عمل کنند. 

وی با بسان اینکه آسیب‌های اجتماعی بزرگترین تهدید برای کشور ما است و آمارها در برخی از حوزه‌ها تکان دهنده است، گفت: شبکه‌ای از سه سال پیش در حوزه اجتماعی توسط بسیج تشکیل شد و طی سه سال گذشته خدمات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف ارائه داد. 

وی با تاکید بر اینکه ما در برابر دشمن صف آوری کرده‌ایم اما مخاطب ما مردم ما هستند‌، گفت:  سفیران مهر، سفیران هدایت، امر به معروف و نهی از منکر، واسطین ازدواج، شبکه پیشگیری از طلاق، همیاران‌ پیشگیری از اعتیاد و کنشگران محلات کرامت در این مراسم حضور دارند.

محمد سراج، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رفتار اجتماعی که امروز در جامعه شاهد آن هستیم نتیجه شبیخون فرهنگی است که پس از انقلاب اسلامی علیه ما روا داشته اند. این رفتارها متاثر از باورها و ارزش های پذیرفته شده جامعه است و ریشه در اعتقادات و باورهای آنها دارد.

وی افزود: محله محوري خط مقدم است در محله باید محور باشد و محله سنکر آیت و حتی در یم محله مجدد داشته باسیم اما یم هم افزایش باید در محله افتاد بیفتد تا توانمندی‌های محله به حل آسیب های اجتناعی بیاید.

سراج تاکید کرد: سرانگشتان جبهه انقلاب در محلات پایگاه های بسیج هستند، بسیج یعنی امید و پیروزی و موفقیت و بسیج باعث دلگرمی همه دلسوزان انقلاب و جبهه مقاومت است. 

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: بیش از ۱۵ دستگاه در مقابله با آسیب های اجتماعی درگیر هستند و وظیفه دارند. بودجه می گیرند اما عملکرذ قابل توجهی ندارند. باید دید دستگاه ها چه وظایفی دارند و با دستگاهها تفاهم نامه ببیند و برای مقابله با آسیب های اجتماعی کمک کنند. 

وی یادآور شد: ما در مجلس این آمادگی را داریم  در این عرصه کمک کنیم که اکر در بودجه سال ۱۴۰۴ تلاش‌هایی برای افزایش این بودجه کردیم‌.

سراج خاطرنشان کرد: اگر بسیج در جنگ نبود، اگر بسیج در عرصه امنیت نبود موفق نبودیم و امروز  بسیج در عرصه اجتماعی هم موفق خواهد بود.

مرجان دیونبندی، مسئول فنی مرکز مشاوره خانوده مهر نیز در این جشنواره گفت: معاونت اجتماعی بسیج با توجه به تاکید رهبری بر خانواده، و ازدواج فرزندآوری، مع در حوزه ازدواج و طلاق و استحکام درونی و فرزندآوری و ناهنجاری های خانواده در سال ۱۴۰۰ مراکز ما آغاز به کار کرد و تاکنون ۲۳۰ مرکز تاسیس شده است و تا پایان سال ۱۴۰۵ به ۵۳۰ مرکز می رسد.

وی افزود: مراکز مشاوره تخصصی به دنبال جریان ارائه مشاوره بر برپایه اسلامی است و بر همین پایه ۱۰۳ مرکز در حوزه مشاوره کودک اعتیاد و جوان و اختلالات روانی با برگزاری فعالیت دارند.

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این جشنواره اظهار کرد: بدون تردید نظریه جمهوری اسلامی ایران که از سوی امام راحل پس از پیروزی انقلاب اسلامی ارائه شد و ملت ایران در ۱۲ فرودین ۵۸ به آن رای آری دارد یک نظریه مترقی و تحولی است. 

وی افزود: انقلاب اسلامی دستاوردهای عظیمی از جمله شکست رژیم طاغوت که اخراج‌ مستشاران آمریکا بود، مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی تشکیل جمهوری اسلامی ایران است که یک اقدام راهبردی تحولی بود.

سردار سلیمانی ادامه داد: باید مفهوم و معنای عمیق جمهوری اسلامی را بدانیم، چرا که اگر معنای عمیقی از جمهوری اسلامی نداشته باشیم مسیری را خواهیم رفت که انتهای آن بن‌بست است و مسیر تحولی و تمدن ساز نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه تشکیلات جمهوری اسلامی بسیج و مردم هستند، ابراز کرد: عرصه اجتماعی یکی از آن حوزه‌های مهمی است که به آن ورود کرده‌ایم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: دشمن امروز وارد شده و مشکلاتی ایجاد کرده تا کارآمدی جوانان کاهش پیدا کند، دشمنان با ایجاد گسترش آسیب‌های اجتماعی به‌دنبال ضربه زدن به نسل جوان هستند.

وی تاکید کرد: آیا دیده‌اید دشمن جوانان ما را تشویق به میهن دوستی، انسان دوستی، دفاع از‌ مظلوم و ... کنند، اما یک تصویر برهنه‌ای پیدا می‌کنند و آن را بازنشر می‌دهند و تحریک می‌کنند جوانان ما را برای تمسک به فرهنگ غربی برهنگی و این موضوع از سال ۱۴۰۱ شدت گرفته است.

وی گفت: به حمدالله رشد جامعه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در همه شاخصه‌ها و مولفه‌ها رشد قابل شتایش و تحسین برانگیزی داشته است.

سردار سلیمانی ابراز کرد: دو هزار و ۳۰۰ دانشگاه در کشور داریم که چندین میلیون دانشجو در حال تحصیل هستند،برای همین است دشمن در اين حوزه سرمایه گذاری می‌کند و باید ما در این حوزه بیشتر از گذشته عمل کنیم.

وی یادآور شد: غرب امروز هیچ حرف جدیدی برای جوانان ندارد، این تاسف برانگیز است که امروز در غرب جوانان را به برهنگی و شیطان پرستی دعوت می‌کنند و باید به این جوانان کمک کرد تا آن‌ها نجات پیدا کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ابراز کرد: پرداختن به آسیب‌های اجتماعی به صورت مردم پایه برای ما اهمیت راهبردی دارد و مردم باید در این حوزه نقش آفرین باشند.

سردار سلیمانی عنوان کرد: بزرگترین معروف به فرموده امامین انقلاب حفظ جمهوری اسلامی است، جمهوری اسلامی حرم است و خفط آن بزرگترین معروف است‌ و برای حفظ آن از  لحاظ نظامی و امنيتی به بازدارندگی رسیده‌ایم و در بخش‌های دیگر نیز مردم به ویژه جوانان عناصر اصلی آن هستند.