به گزارش مفدا ایران، چهارمین جشنواره غذای دانشجویی، ویژه دانشجویان دختر خوابگاهی روز جمعه دوم آذرماه با حضور مدیران و مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی و هشت تیم منتخب از خوابگاه های دانشجویی دخترانه دانشگاه در محل سلف سرویس همت برگزار شد. دانشجویان با مواد غذایی که در اختیارشان قرار داده شده بود اقدام به پخت دو نوع غذای ماکارونی و زرشک پلو با مرغ در زمانی حدود دو ساعت نمودند. علاوه بر آن غذای کشک بادمجان را نیز در خوابگاه آماده و تزیین نموده و همراه خود به محل مسابقه آورده بودند.
در پایان برنامه با نظر هیأت داوران چهار تیم به عنوان برنده انتخاب شده و جوایزی به رسم یادبود تقدیم ایشان شد.
مقام اول: (زینب دوستدار و عارفه براری) از خوابگاههای ابن سینا و علمدار
مقام دوم : (زهرا نادری، مهسا چوبتاشانی و صبا کاوه) تیم الف خوابگاه حضرت زهرا(س)
مقام سوم: (فاطمه ابوطالبی، محدثه صدیقی و سمیه حسینی) تیم خوابگاه مطهری
مقام چهارم: (زهرا علیزاده کارگر، فاطمه سادات زارع و محدثه جهان دوست) تیم ب خوابگاه حضرت زهرا(س)
لازم به ذکر است که درحاشیه جشنواره به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه مسابقه دارت برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید.