شناسهٔ خبر: 69881913 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

ادامه حملات به غزه؛ هشدار درباره از کارافتادن بیمارستان‌ها

اشغالگران چندین منزل را در مناطق الزیتون و اردوگاه النصیرات و همچنین پهپادها بیمارستان «کمال عدوان» در «بیت لاهیا» را برای دومین بار از روز پنجشنبه بمباران کردند.

صاحب‌خبر -

نورنیوز- گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی در چهارصد و چهاردهمین روز جنگ غزه، به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

به گزارش العربی الجدید در گزارشی آورده است: با ورود جنگ به چهارصد و چهاردهمین روز خود، روند حملات هوایی و بمباران ها همچنان شدید است و تفاوتی با روزهای اول جنگ به ویژه در مناطق شمالی و مرکز غزه نکرده است به طوری که اشغالگران چندین منزل را در مناطق الزیتون و اردوگاه النصیرات بمباران کرده‌اند. همچنین پهپادها بیمارستان «کمال عدوان» در «بیت لاهیا» را برای دومین بار از روز پنجشنبه بمباران کردند که بر اثر آن یک پزشک زخمی و شماری از مراجعه کنندگان بر اثر این بمباران زخمی شدند.

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین در غزه درباره توقف فعالیت بیمارستانهای در غزه یا کاهش خدمات رسانی آنها طی ۴۸ ساعت آینده به سبب کمبود سوخت در سایه مخالفت اسرائیل با ورود سوخت به غزه هشدار دادند. همزمان سازمان ملل اعلام کرده است که نظامیان اشغالگر اسرائیلی از ورود بخش اعظم کمک های بشردوستانه به غزه ممانعت به عمل آورده‌اند.

این رسانه در گزارش خود آورده است: اسرائیل بر ادامه حملات خود به غزه با وجود درخواست های بین المللی برای آتش بس ادامه می‌دهد و اوضاع انسانی در غزه روز به روز بدتر می‌شود.

منابع فلسطینی از بمباران منزلی در منطقه «شیخ ناصر» در خان یونس در جنوب غزه و شهادت یک فلسطینی و زخمی شدن شماری دیگر خبر دادند. همچنین در بمباران منزلی دیگر در همین منطقه پنج نفر به شهادت رسیدند. در بمباران آپارتمانی در اردوگاه النصیرات در مرکز غزه نیز سه نفر به شهادت رسیدند. در محله الزیتون در جنوب شهر غزه نیز پنج نفر بر اثر بمباران منزلی به شهادت رسیدند.

از سوی دیگر نظامیان رژیم صهیونیستی برخی دیگر از ساختمانها را در غرب اردوگاه جبالیا ویران کردند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

کمبود سوخت و احتمال تعطیلی تمامی بیمارستان‌های غزه

وزارت بهداشت فلسطین در نوار محاصره شده غزه هشدار داد تمام بیمارستان‌های غزه به دلیل کمبود سوخت، ظرف ۴۸ ساعت کار خود را متوقف می‌کنند یا خدمات خود را کاهش می‌دهند، زیرا رژیم صهیونیستی اجازه ورود سوخت به نوار غزه را نمی‌دهد.

«مروان الهمص» مدیرکل بیمارستان‌های صحرایی غزه در نشست خبری وزارت بهداشت در شهر خان یونس در جنوب غزه هشداری فوری در این زمینه داد و گفت به دلیل کمبود سوخت کل بیمارستان‌ها در نوار غزه کار خود را متوقف می‌کنند یا خدمات آنها کاهش می‌یابد، زیرا اشغالگران مانع از ورود سوخت مورد نیاز برای راه‌اندازی آنها می‌شوند.

وی از نهادهای بین‌المللی خواست از حکم دادگاه کیفری بین‌المللی درباره توقف جنگ نسل‌کشی در نوار غزه بهره‌مند شوند و هر آنچه نوار غزه از نظر سوخت، دارو و سایر نیازهای اولیه نیاز دارد، وارد کنند و به سراسر غزه مخصوصا شمال آن، هیئت‌های پزشکی اعزام کنند.

مدیر بیمارستان‌های صحرایی وزارت بهداشت غزه، پس از هدف قرار دادن ژنراتور برق و ایستگاه اکسیژن توسط ارتش رژیم صهیونیستی، هشدار داد که خطر مرگ همه بیماران و کادر پزشکی بیمارستان کمال عدوان را تهدید می‌کند.

الهمص به تلویزیون عرب گفت: «اشغالگران به عمد مردم را به صحنه‌هایی مانند حمله به بیمارستان‌ها و بمباران انبارها با حضور کارکنان سازمان بهداشت جهانی عادت می‌دهند.»

وی معتقد است که اشغالگران تلاش می‌کنند تا صحنه‌های از کار افتادن موسسات و سیستم‌های بهداشتی در شمال غزه را به نمایش بگذارند تا بر اساس «طرح ژنرال‌ها» بر ساکنان باقی‌مانده فشار بیاورند که از آنجا کوچ کنند.

وی تاکید کرد که «در حال حاضر حتی یک آمبولانس یا خودروی دفاع مدنی در شمال نوار غزه وجود ندارد، زیرا اشغالگران اصرار دارند آنها را از کار بیندازند».

از ابتدای جنگ مستمر رژیم صهیونیستی در غزه و به دلیل کمبود سوخت لازم برای استفاده از ژنراتورها و دیگر تجهیزات بیمارستانی، و نیز کمبود قابل توجه لوازم پزشکی، بیمارستان‌های غزه با تهدید توقف کامل خدمات‌رسانی مواجهند. زیرا رژیم صهیونیستی در چارچوب جنگ نسل‌کشی در غزه همچنان سیاست محاصره این باریکه را اجرایی می‌کند. درواقع، بیشترین تعداد بیمارستان‌های غزه در مناطق مختلف آن تعطیل شده‌اند و بقیه بیمارستان‌ها هم خدمات‌رسانی حداقلی دارند.

پیشتر، وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای هشدار داد نیروهای اشغالگر بار دیگر بیمارستان‌ کمال عدوان را در شمال غزه هدف گرفتند که در نتیجه آن ۶ تن از کادر پزشکی این بیمارستان‌ زخمی شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد در این حمله رژیم صهیونیستی، ژنراتور اصلی برق بیمارستان‌ کمال عدوان و مخازن آب آن منهدم شدند و در نتیجه بیمارستان‌ بدون اکسیژن و آب مانده است. این امری خطری جدی برای سلامت بیماران و کادر پزشکی است که ۸۰ بیمار و زخمی را پذیرش کرده است و هشت تن هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

شهادت 189 خبرنگار از آغاز جنگ علیه غزه

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد شمار شهدای خبرنگار در غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به 189 نفر افزایش یافته است.