شناسهٔ خبر: 69881532 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رفع تصرف ۲۲۰ هزار متر مربع زمین در حریم رودخانه‌های خراسان شمالی

مدیر رودخانه‌های شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: ۲۲۰ هزار متر مربع زمین در حریم و بستر رودخانه‌های استان از ابتدای امسال رفع تصرف شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ برات امیری افزود: زمین‌های تصرف شده غیرقانونی در حریم و بستر رودخانه‌های استان توسط گروه‌های گشت و نظارت زیر پوشش این شرکت شناسایی و با همکاری مرجع قضایی و نیروی انتظامی، رفع تصرف شده است.
وی گفت: همزمان با آزاد سازی تصرفات غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌های استان امسال، ۱۱۵ دستگاه موتور پمپ برداشت غیرمجاز آب از منابع سطحی نیز جمع آوری شده است.
مدیر رودخانه‌های شرکت آب منطقه‌ای استان اضافه کرد: حفظ حریم قانونی رودخانه‌ها و مسیل‌های استان به منظور حفظ مسیر جریان رواناب و سیلاب و پیشگیری از خسارت به اموال عمومی ضرورت دارد و قبل از هر گونه ساخت و ساز در مجاورت رودخانه‌ها و مسیل‌های استان باید مجوز لازم از شرکت آب منطقه‌ای اخذ و استعلام حدود حریم و بستر آنها انجام شود.
خراسان شمالی ۶۶۰۰ کیلومتر رودخانه و مسیل دارد که ۲۲۰۰ کیلومتر آن را رودخانه‌ها و مسیل‌های مهم تشکیل می‌دهند که در سال گذشته حدود ۲۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های مهم استان لایروبی و بازگشایی شده است.