به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، احمد رحمانی در اقدامی خودجوش و ابتکاری اقدام به تاسیس باشگاه کتابخوانی مردمی ویژه کودکان و نوجوانان در یکی از محله های سمنان کرده است.
باشگاه کتابخوانی و شادمانی رقیه از سال 1395 با هدف آشنایی و انس کودکان و نوحجوانان با کتاب و ایجاد عادت کتابخوانی در خانواده ها تاسیس و فعال شده است.
این باشگاه در ابتدا در فضایی 12 متری و با قریب 50 جلد کتاب شروع به کار کرد و در حال حاضر در فضایی 40 متری قریب دو هزار جلد کتاب با بیش از 100 نفر عضو فعالیت دارد.
تمامی هزینه های جاری باشگاه اعم از اجازه مغازه، خرید کتاب و جوائز در سالهای فعالیت این باشگاه به صورت شخصی تامین و هزینه شده و به عنوان کار دلی و خودجوش به نیت و آرزوی افزایش آگاهی و هدایت فرزندان این شهر به مسیر سعادت انجام شده است.
در آیین تجلیل از این فعال فرهنگی و علاقه مند به کتاب و کتابخوانی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و تجلیل از فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان و جمعی از مسوولان استان سمنان حضور داشتند.