شناسهٔ خبر: 69879572 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ارائه خدمات نوین سلامت و پزشکی در جهاد دانشگاهی اصفهان

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: جهاد واحد اصفهان مفتخر است که مرکز خدمات و مراقبت‌های بالینی در منزل و مرکز نوآوری و شتاب دهی دیجیتال سلامت را در جهت خدمت عمومی، بازگشایی کرده است.

صاحب‌خبر -

زاهد شفیعی، به ایسنا گفت: یکی از برنامه‌های ما در جهاد دانشگاهی، تنوع‌بخشی به محصولات و خدمات جهاد دانشگاهی است. در همین راستا احیای مرکز خدمات و مراقبت‌های بالینی در منزل که از سال ۱۳۹۸ ایجاد شده و از سال ۱۴۰۱ به حالت تعلیق درآمده بود را مجددا احیا کردیم.

او با اشاره به اینکه سند سالمندی و سند آینده‌پژوهی جمعیت توسط جهاد دانشگاهی نوشته شده است، اظهار کرد: یکی از اقتضائات اصلی آیندهٔ ایران تعریف خدماتی است که جمعیت ما در آینده به آن نیاز دارد. به همین دلیل مرکز خدمات و مراقبت‌های بالینی در منزل با نیروی کار متخصص و متعد به ارائه خدمات به شهروندان در راستای مسئولیت اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی اصفهان بازگشایی شد. فعالیت‌هایی چون ویزیت پزشک عمومی و متخصص، خدمات پرستاری و مراقبتی در منزل، تهیهٔ دارو و غیره در این مرکز انجام می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، جهاد دانشگاهی یک نهاد معتبری است که در هر حوزه‌ای وارد شده، اعتمادسازی کرده، افزود: فعالیت جهاد دانشگاهی اصفهان در حوزه سلامت به ابتدای دهه شصت برمی‌گردد و آزمایشگاه طبی این واحد جزو محدود آزمایشگاه‌های آن دوران در اصفهان بوده است. دسترسی ما به شبکه نخبگانی و نیروهای معتمد منجر به توان ما برای اقدام به بازگشایی این مرکز شد.

شفیعی که معتقد است این مرکز به بیمارستان‌هایی چون بیمارستان‌های شریعتی و غرضی کمک خواهد کرد تا مشکل نیاز به نیروی کار پرستار که در اثر مهاجرت و غیره با کمبود مواجه شده است را تأمین کنند، تصریح کرد: این مرکز فرصت‌های جدیدی برای افرادی که به خدمات پزشکی نیاز دارند، ایجاد خواهد کرد و منجر به صرفه‌جویی در هزینه‌ها با استفاده از خدمات در منزل خواهد شد. این مرکز به افزایش ایمنی و آرامش روحی و روانی سالمندان کمک خواهد کرد، زیرا سالمندان عزیز چالش‌های فراوانی در مورد مصرف داروهای خود دارند. تقویت روابط بین اعضای خانواده و جامعه یکی دیگر از نتایج فعالیت‌های این مرکز است.

او ادامه داد: مشاور خانواده، رادیولوژی در منزل که توسط بیمارستان‌های پشتیبان تأمین خواهد شد، کادر خوب و متخصصی در همهٔ حوزه‌ها چون سونوگرافی، فیزیوتراپی، آمبولانس، از جمله خدمات این مرکز است و این خدمات برای آزمایشگاه جهاددانشگاهی نیز حکم محرکی را خواهد داشت تا جایگاهش ارتقا یابد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، با تأکید بر اینکه لازم است جهاد دانشگاهی اصفهان بر حوزهٔ جهاد سلامت تمرکز کند، افزود: هدف ما این است که این زنجیره را در راستای اهداف مادی و معنوی و خدمت به شهروندان و مسئولیت‌های اجتماعی تکمیل کنیم. ارزان بودن و در دسترس بودن خدمات، دقیق بودن و معتمد بودن در مرکز خدمات و مراقبت‌های بالینی از ویژگی‌هایی است که این مرکز مجهز به آن است.

شفیعی با بیان اینکه لازم است حوزهٔ سلامت جزو مأموریت‌های اصلی جهاد دانشگاهی باشد و در همین راستا ما مجوز مرکز نوآوری و شتاب‌دهی دیجیتال سلامت را از سازمان تجاری‌سازی جهاد دانشگاهی گرفته‌ایم، اضافه کرد: هدف‌مان این است که از طریق ایجاد نوآوری‌ها و کمک به حوزه‌های دانش‌بنیان و نوآورانه، اکوسیستم خدمات‌دهی و سلامت را در استان ارتقا دهیم. هدف ما استفاده از هوش مصنوعی و اپلیکیشن‌ها و محصولات دانش بنیان است. ما در ابتدای راه هستیم و رویکرد ما در جهاد دانشگاهی این است که خدمات خود را با دیجیتال سلامت مرتبط کنیم تا به بهترین نحو استفاده شود.

انتهای پیام