شناسهٔ خبر: 69879564 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

اهدای ۹ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در تایباد همزمان با هفته بسیج

به برکت نام شهدا و به نیابت از شهدای مقاومت ۹ سری جهیزیه کامل در شهرستان تایباد توسط موسسه امام هادی علیه السلام با مشارکت خیران تهرانی به خانواده های نیازمند اهدا کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از تایباد، حجت الاسلام حیدر سجادی، مدیر مؤسسه خیریه امام هادی علیه‌السلام شهرستان تایباد در این خصوص گفت: در مجموع ۹ سری جهیزیه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون ریال توسط خیران تهرانی و تایبادی تهیه و به نوعروسان نیازمند اهدا شد.

وی افزود: بر اساس تفکر دینی و اسلامی، بعد از عبادت و بندگی خدا هیچ عبادتی به خدمت به خلق نمی رسد.

سجادی با تاکید بر ارزشمند بودن کارهای خیران در خیریه ها و امور این چنینی بیان کرد: خدماتی که شما انجام می دهید بسیار مهم است، چرا که نیاز های اولیه و مهم زندگی هایی را تامین می کند که مشکلات بسیاری دارند و چه بسا به یک دست استکان و یا یک اجاق گاز ساده هم راضی هستند و مشکلشان حل می شود.

وی با بیان این که مردم متدین تایباد علاقمند به کمک و انجام کارهای خیر هستند توضیح داد: مزد واقعی برای شماست، بعضی مزدها در زندگی دنیوی می آید و می رود، اما مزد شما برای آخرت پس انداز می شود.

سجادی تاکید کرد: با اینکه مسئولان پیگیر حل مشکلات هستند اما فعالیت موسسات خیریه، برکات فراوانی به جامعه می رساند و زندگی های بسیاری را از نابودی نجات می دهد و از این باب بسیار مفید و با ارزش است.

خبرنگار/حسین رحمانی