به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام علی کارجو امام جمعه موقت داراب در همایش طلیعه حضور طلاب جدید حوزه علمیه فارس گفت: اگر خداوند اراده کند خیری به یک بنده برساند دست او را گرفته و به حوزه می آورد تا و او را در دین فقیه میکند و اگر بخواهد بنده ای را ذلیل کند مانع عالم شدن او میشود.
وی با اشاره به آیه ۳۳ سوره فصلت افزود: خداوند در این آیه کسانی که مردم را به سمت خداوند دعوت میکنند و عمل صالح انجام میدهند احسنت گفته و لذا طلابی که در این مسیر قدم میگذارند جزء همین گروه هستند.
امام جمعه موقت داراب اظهار داشت: در حوزه بمانید و با عزت کار کنید چون کسی که میتواند خوب حرف بزند و مردم را به سمت خدا دعوت کند طلبه است.
وی افزود: طلبگی یعنی معامله با امام زمان(عج) و کسی که کار طلبگی را رها کند و به کار دیگری مشغول بشود دچار حسرت در روز قیامت میشود.
این فعال فرهنگی یادآور شد: امام علی(ع) می فرماید این را بدانید که کمال دین و قله دین طلبه شدن و عالم شدن است پس باید منزلت حوزه و طلبه بودن را به خوبی درک کنید.
وی افزود: در مسیر طلبگی باید اعتقادات خود را تقویت کرد و در نتیجه هم می شود از دین حمایت کرد و هم راه طلبگی را محکم ادامه داد.
حجت الاسلام کارجو خاطرنشان کرد: بعد از تقویت اعتقادات باید تلاش علمی کرد یعنی طلبه باید علم داشته باشد تا بتواند دیگر افراد را یاری کند و این تعبیر وجود دارد عالمی که مردم از علمش سود ببرد این یک عالم از هفتاد هزار مسجدی و مومن بهتر است.
وی اضافه کرد: اعتقاد و ایمان به مسیر طلبگی و پی بردن به ارزش علم و دوستی با افراد با انگیزه و موفق و توسل به ائمه اطهار و ارتباط داشتن مداوم با اساتید حوزه و درس اخلاق ها از دیگر راه های به دست آوردن انگیزه طلبگی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام علی کارجو امام جمعه موقت داراب در همایش طلیعه حضور طلاب جدید حوزه علمیه فارس گفت: اگر خداوند اراده کند خیری به یک بنده برساند دست او را گرفته و به حوزه می آورد تا و او را در دین فقیه میکند و اگر بخواهد بنده ای را ذلیل کند مانع عالم شدن او میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام علی کارجو امام جمعه موقت داراب در همایش طلیعه حضور طلاب جدید حوزه علمیه فارس گفت: اگر خداوند اراده کند خیری به یک بنده برساند دست او را گرفته و به حوزه می آورد تا و او را در دین فقیه میکند و اگر بخواهد بنده ای را ذلیل کند مانع عالم شدن او میشود. خبرگزاری رسا در فارسوی با اشاره به آیه ۳۳ سوره فصلت افزود: خداوند در این آیه کسانی که مردم را به سمت خداوند دعوت میکنند و عمل صالح انجام میدهند احسنت گفته و لذا طلابی که در این مسیر قدم میگذارند جزء همین گروه هستند.
وی با اشاره به آیه ۳۳ سوره فصلت افزود: خداوند در این آیه کسانی که مردم را به سمت خداوند دعوت میکنند و عمل صالح انجام میدهند احسنت گفته و لذا طلابی که در این مسیر قدم میگذارند جزء همین گروه هستند.امام جمعه موقت داراب اظهار داشت: در حوزه بمانید و با عزت کار کنید چون کسی که میتواند خوب حرف بزند و مردم را به سمت خدا دعوت کند طلبه است.
امام جمعه موقت داراب اظهار داشت: در حوزه بمانید و با عزت کار کنید چون کسی که میتواند خوب حرف بزند و مردم را به سمت خدا دعوت کند طلبه است.وی افزود: طلبگی یعنی معامله با امام زمان(عج) و کسی که کار طلبگی را رها کند و به کار دیگری مشغول بشود دچار حسرت در روز قیامت میشود.
وی افزود: طلبگی یعنی معامله با امام زمان(عج) و کسی که کار طلبگی را رها کند و به کار دیگری مشغول بشود دچار حسرت در روز قیامت میشود.این فعال فرهنگی یادآور شد: امام علی(ع) می فرماید این را بدانید که کمال دین و قله دین طلبه شدن و عالم شدن است پس باید منزلت حوزه و طلبه بودن را به خوبی درک کنید.
این فعال فرهنگی یادآور شد: امام علی(ع) می فرماید این را بدانید که کمال دین و قله دین طلبه شدن و عالم شدن است پس باید منزلت حوزه و طلبه بودن را به خوبی درک کنید.وی افزود: در مسیر طلبگی باید اعتقادات خود را تقویت کرد و در نتیجه هم می شود از دین حمایت کرد و هم راه طلبگی را محکم ادامه داد.
وی افزود: در مسیر طلبگی باید اعتقادات خود را تقویت کرد و در نتیجه هم می شود از دین حمایت کرد و هم راه طلبگی را محکم ادامه داد.حجت الاسلام کارجو خاطرنشان کرد: بعد از تقویت اعتقادات باید تلاش علمی کرد یعنی طلبه باید علم داشته باشد تا بتواند دیگر افراد را یاری کند و این تعبیر وجود دارد عالمی که مردم از علمش سود ببرد این یک عالم از هفتاد هزار مسجدی و مومن بهتر است.
حجت الاسلام کارجو خاطرنشان کرد: بعد از تقویت اعتقادات باید تلاش علمی کرد یعنی طلبه باید علم داشته باشد تا بتواند دیگر افراد را یاری کند و این تعبیر وجود دارد عالمی که مردم از علمش سود ببرد این یک عالم از هفتاد هزار مسجدی و مومن بهتر است .وی اضافه کرد: اعتقاد و ایمان به مسیر طلبگی و پی بردن به ارزش علم و دوستی با افراد با انگیزه و موفق و توسل به ائمه اطهار و ارتباط داشتن مداوم با اساتید حوزه و درس اخلاق ها از دیگر راه های به دست آوردن انگیزه طلبگی است.
وی اضافه کرد: اعتقاد و ایمان به مسیر طلبگی و پی بردن به ارزش علم و دوستی با افراد با انگیزه و موفق و توسل به ائمه اطهار و ارتباط داشتن مداوم با اساتید حوزه و درس اخلاق ها از دیگر راه های به دست آوردن انگیزه طلبگی است . ∎