به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، احمدرضا صادقی حجم کنونی مخزن سد زایندهرود را 238 میلیون مترمکعب اعلام و اظهار داشت: آب زایندهرود از شامگاه جمعه دوم آذر برای کشت پاییزه کشاورزان اصفهان افزایش مییابد.
وی ادامه داد: توزیع آب ابتدا در شبکههای آبیاری غرب اصفهان و پس از آن در شبکههای آبیاری بخش مرکزی و رودشت (شرق اصفهان) خواهد بود.
از هرگونه استقرار و توقف در بستر رودخانه زایندهرود خودداری شود
منصور شیشهفروش، مدیریت بحران استانداری اصفهان در این خصوص گفت: با توجه به برنامه شرکت آب منطقهای اصفهان در افزایش موقت خروجی سد زایندهرود، مصوب شده است که در یک دوره زمانی، بخشی از نیاز آبی کشت یا درواقع غلات پاییزه کشاورزان و توزیع آب در شبکههای آبیاری از این مسیر تأمین شود.
وی بیان کرد: برای پیشگیری از وقوع حوادث محتمل در دوره آبیاری تعیینشده، پیمانکاران مستقر در مسیر رودخانه، گردشگران و مردم از هرگونه استقرار و توقف در بستر رودخانه زایندهرود و مسیر کانالهای آبیاری خودداری کنند.
به گزارش تسنیم، مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان اصفهان حدود 485 هزار هکتار است، اما بدلیل کمبود منابع آبی، تنها حدود 200 هزار هکتار از آنها زیر کشت محصولات زراعی و باغی میرود.
سد زاینده رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و 239 میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است.
رودخانه زایندهرود به طول بیش از 400 کیلومتر در دهههای اخیر با خشکی مواجه شده است.
انتهای پیام/163/.