عباس حاجرسولیها در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در دوره نخست شورای اسلامی شهر اصفهان کارگروهی تشکیل شد و ۲۳ وظیفه را احصا و برای تحقق مدیریت واحد شهری پیشنهاد دادیم، دولت نهم نیز استقبال کرد و قرار شد در اصفهان بهصورت پایلوت اجرا شود.
وی افزود: جلساتی در این راستا با حضور استاندار وقت و مدیران دستگاهها داشتیم که آنها نیز اعلام آمادگی کردند، اما نمایندگانی از شهرهای کوچک که اختیار آنها با این طرح کم میشد با اجرای آن مخالفت کردند.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: بدنه وزارتخانهها نیز مخالف این موضوع بودند، زیرا تصور میکردند با تحقق موضوع مدیریت شهری، وظایف آنها کاهش پیدا میکند.
حاجرسولیها گفت: شرایط کنونی کشور نیز به گونهای است که اگر اوضاع آرام باشد تا کار برای مردم به خوبی انجام شود، این مدل میتواند بسیاری از مشکلات را در زمینه مدیریت کشور رفع کند.
وی ادامه داد: چهار ماه پیش از شهادت آیتالله رئیسی با رئیس شورای اسلامی شهر تهران، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان و رئیس شورای اسلامی شهر تبریز همفکری کردیم تا به دیدار رئیسجمهور برویم و مدیریت واحد شهری را مطالبه کنیم که با شهادت رئیسجمهور موفق به این دیدار نشدیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه راهحل برون رفت از مشکلات شهر، تحقق مدیریت واحد شهری است، خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۷۸ بهدنبال تحقق مدیریت واحد شهری بودم، زیرا معتقدم قطعاً در مدیریت شهر همه دستگاهها باید حضور داشته باشند.
حاجرسولیها گفت: بهعنوان مثال آموزش و پرورش اگر به مدیریت واحد شهری بپیوندد، حداقل ۱۶ تا ۲۰ درصد جابهجایی دانش آموزان در سال تحصیلی کاهش پیدا میکند و نتیجه آن، کاهش ترافیک، سبک شدن بار حملونقل عمومی، کم شدن آلودگی هوا و سایز مشکلات شهری است؛ حتی در حوزه آب این اتفاق میتواند مشکلات شهر را کم کند، بهعنوان مثال وقتی پروژهای در حوزه آب و فاضلاب در شهر انجام میشود، بار دیگر برای پروژه دیگری آسفالت همان خیابان شکافته میشود و این موارد سبب افزایش هزینه اقدامات میشود.