شناسهٔ خبر: 69873388 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع):

حلقه‌های صالحین مهم‌ترین موضوع در طرح اعتلای بسیج است

سردار علی محمد اکبری گفت: مهم‌ترین موضوعات در طرح اعتلای بسیج قرارگاه تعلیم و تربیت و حلقه‌های شجره طیبه صالحین است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد،اجتماع حلقات تربیتی بسیج تحت عنوان میقات صالحین در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) همزمان با سراسر استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سردار علی محمد اکبری در حاشیه این اجتماع گفت: تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیجی گفت: امروز جمعه روزِ عهد و پیمان بسیجیان در میقات نماز‌های جمعه است.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام افزود: یکی از موضوعات مهم در طرح و سند ۱۰ ساله اعتلای بسیج در قالب قرارگاه‌های یازده گانه، قرارگاه تعلیم و تربیت در مجموعه پایگاه‌های مقاومت بسیج است.

وی ادامه داد: بسیجیان در قالب‌های مختلف گروه‌های جهادیف محرومیت زدایی، سازندگی فعالیت می‌کنند ولی مهم‌تر از همه اینها حلقه‌های شجره طیبه صالحین می‌باشد.

سردار اکبری خاطرنشان کرد: بسیجیان در این نشست‌هایی که دارند، اولا کسب تجربه می‌کنند و دوم انتقال تجربه دارند و سوم اینکه نسل جوان ما همان نسل اول انقلاب و نسل رزمندگان دفاع مقدس است که بیش از ۹۰ هزار شهید بسیجی ما تقدیم کردیم.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام تصریح کرد: اکثر این بسیجیان شهید از نسل جوان و نوجوان بودند که در اینجا باز یادی می‌کنیم از شهید شاخص کشوری «شهید ظفر خالدی» بعنوان کوچک‌ترین شهید از نظر سن که متعلق به استان چهارمحال و بختیاری است.

وی تأکید کرد: امروز نیاز مردم و نیاز جوانان و نوجوانان ما در ارتباط با بصیرت افزایی و آگاهی به مسایل علمی روز است. نیاز به آشنایی با مسایل اعتقادی و معنوی است که در این حلقه‌های صالحین توسط مربیان عزیز ارائه می‌شود و ما شاهد هستیم که در اکثر برنامه‌های بسیج بییشترین حضور توسط نسل جوان ماست.

سردار اکبری در پایان با تبریک مجدد هفته بسیج، گفت: بعنوان خادم سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام از همه بسیجیان عزیز و گرانقدر کشور بویژه بسیجیان استان چهارمحال و بختیاری تشکر و قدردانی می‌کنم.

گفتنی است؛ برپایی میز‌ها خدمت اقشار مختلف بسیج و خدمت رسانی بسیج جامعه پزشکی از دیگر برنامه‌های برگزار شده در میقات صالحین و قبل از نماز عبادی سیاسی جمعه در شهرکرد بود که با سخنرانی سرهنگ پاسدار حسن بهرامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد قبل از خطبه‌ها همراه شد.

انتهای پیام/