شناسهٔ خبر: 69868396 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

برگزاری کارگاه تولید محتوا در دانشگاه فرهنگیان چابهار

همزمان با هفته گرامیداشت بسیج,بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کارگاه فضای مجازی با رویکرد تولید محتوا با تلفن همراه با حضور افتخاری آقای کیخا را برای دانشجویان این دانشگاه برگزار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از چابهار ،خانم علیزاده مسئول فضای مجازی بسیج دانشگاه فرهنگیان گفت:استفاده از محتوای چندرسانه‌ای، پادکست‌ها، آزمون‌های آنلاین، و حتی بازی‌گونه‌سازی محتوای درسی، می‌تواند به معلمان کمک کند تا کلاس‌های خود را جذاب‌تر و موثرتر برگزار کنند. این روش‌ها، علاوه بر افزایش تعامل و انگیزه دانش‌آموزان، امکان درک عمیق مطالب را فراهم میکند که در این راستا ما در نظر گرفتیم این کارگاه را با این محتوا دردانشگاه فرهنگیان برگزار کنیم.
وی افزود : با توجه به اهمیت بالای این کارگاه برای دانشجو معلمان و همچنین حضور پرشور آنها در این کارگاه در نظر داریم سلسله کارگاه های تولید محتوا با موضوعات و اپلیکیشن های مختلف را برای دانشجو معلمان این دانشگاه برگزار نماییم.