شناسهٔ خبر: 69867419 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس با چاپ سه‌بعدی

محققان چینی نشان دادند که با استفاده از اکسیدگرافن احیاء شده می‌توان ساختارهای سه‌بعدی را به شکل چارچوب ایجاد کرد. محققان چینی نشان دادند که با استفاده از اکسیدگرافن احیاء شده می‌توان ساختارهای سه‌بعدی را به شکل چارچوب ایجاد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، دانشمندان چارچوب‌های گرافنی منحصر به فردی را ساختند که می‌تواند برای سپرهای محافظت از امواج الکترومغناطیس یا EMI از آن استفاده کرد. این چارچوب‌ها با کمک چاپ سه‌بعدی ایجاد می‌شوند.

محققان دانشگاه علم و فناوری نانجینگ چین و آکادمی علوم چین (CAS) چارچوب‌های سه‌بعدی اکسید گرافن احیاء شده ساختند که سبک وزن و قابل کنترل ساختاری است. این چارچوب‌ها که با اجزای مغناطیسی (چارچوب‌های MRGO) از طریق فناوری چاپ سه‌بعدی تزئین شده‌اند، ویژگی‌های محافظ EMI را دارند.

این تیم توضیح داد که با تنظیم شرایط آماده‌سازی چارچوب‌های MRGO، مانند فاصله بین رشته‌ها، ترکیب، دمای تجزیه در اثر حرارت، درجه گرافیتی شدن و مسیرهای انتقال تحت تأثیر قرار می‌گیرند و هدایت الکتریکی و خاصیت مغناطیسی را ممکن می‌سازند و عملکرد محافظتی عالی EMI را تضمین می‌کنند.

به طور خاص، متوسط ​​اثربخشی محافظ EMI چارچوب MRGO در باند K و Ka به ترتیب ۴۴٫۹۵ دسی بل و ۵۳٫۹۰ دسی بل است. علاوه بر این، چارچوب‌های سه‌بعدی MRGO از ساز و کار بازتابت اقدام به محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس می‌کنند.

با تنظیم فاصله چاپ و دمای تجزیه در اثر حرارت، چارچوب های MRGO رسانایی الکتریکی و خواص محافظ EMI متفاوتی را نشان می‌دهند. این کار درک جدیدی در مورد توسعه مواد محافظ EMI از طریق طراحی ساختاری و بهینه‌سازی ترکیبی ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/