شناسهٔ خبر: 69867269 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

ماجرای دروازه‌بان جنجالی

رای صادره در کمیته وضعیت و نقل وانتقالات فدراسیون فوتبال در خصوص علیرضا بیرانوند و باشگاه پرسپولیس از سوی یک وکیل ورزشی از مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، مجتبی بهزادیان اظهار کرد: تنها کمیته های رسیدگی اولیه - انضباطی و اخلاق جزو کمیته های قضایی فدراسیون فوتبال هستند که همان موضوع تا حدی ایرادات این رای را مشخص می کند که یعنی کمیته وضعیت نمی توانست از اساس حکم تعلیقی صادر کند.

وی گفت: در ماده ۱۰۷ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال مشخصا در بند ۲ این ماده هم تعلیق را مشخص کرده و هم مدت تعلیق را بنابرین در قانون اخلاق فدراسیون فوتبال نیز در ماده ۵۳ تعلیق رسیدگی پیش بینی شده است.

این وکیل ورزشی تصریح کرد: بنابراین در رای صادره کمیته وضعیت مشخص نیست تعلیق از کجا آمده است! برای بنده هم سوال است واقعا اگر می‌شود لطفا اختیار تعلیق در قانون کمیته وضعیت به بنده نشان بدید این چه ابداع عجیبی است! چگونه می‌شود وقتی قانون همه موارد را پیش بینیو در چنین موضوعی اختیارات را مشخص کرده حکم تعلیقی صادر شود مگر می شود قانون نبوده را قلم زد به هرحال رای صادره باید به استناد متون نوشتاری سابق در قالب قانون باشد.

ماجرای دروازه‌بان جنجالی

این وکیل ورزشی اضافه کرد: ابهام دقیقا همین جا است اگر کمیته وضعیت علیرضا بیرانوند را محکوم به غرامت کرده یعنی معتقد است که بازیکن فسخ غیرموجه انجام داده و در کجای قانون وضعیت و نقل و انتقال داخلی، فیفا و حتی دیوان داوری ورزش اختیار تعلیق برای بازیکنی که فسخ غیرموجه کرده تعریف شده است؟ چگونه می شود وقت اختیاری پیش بینی نشده است در رای آورده شود مگر می شود سلیقه ای رای صادر کرد؟.

بهزادیان تصریح کرد: برای بنده نیز این ابهام هنوز وجود دارد اگر دقت کنید بر اساس بند ۱۲ ماده ۱۸ قانون وضعیت و نقل و انتقالات فدراسیون فوتبال که در این خصوص صراحت کلام دارد به وضوح اشاره شده است. حال سوال اینجا است چگونه می شود وقتی این مورد جزو خواسته های باشگاه پرسپولیس بوده ولی پذیرفته نمی شود اگر به فاصله کوتاه زمانی بین فسخ در خرداد ماه و انعقاد قرارداد جدید در مرداد ماه دقت کنیم بحث اغوا باید مورد پذیرش قرار می گرفت! چون هم علیرضا بیرانوند با وصف داشتن قرارداد آن را بلاجهت فسخ کرده و هم باشگاه تراکتور با وصف آگاهی از قرارداد با این دروازبان قرارداد امضا کرده است.

ماجرای دروازه‌بان جنجالی

بهزادیان خاطر نشان کرد: طرفین متضرر می تواند ابتدا در کمیته وضعیت و متعاقبا در دیوان داوری ورزش اعتراض خوش را مطرح کنند اما تنها نکته ای که ذهن بنده را درگیر کرده این است زمانی که این رای با اعتراض وارده و با این متن رای به دیوان داوری ورزش برود چه تصوری راجع به ما خواهند داشت.

چندی پیش کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران با صدور رای، ضمن رد ادعای مطرح شده از سوی علیرضا بیرانوند، برائت باشگاه پرسپولیس را اعلام کرد.

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که چندی پیش با پذیرش خواسته باشگاه پرسپولیس، علیرضا بیرانوند را محکوم به فسخ غیر موجه قرارداد کرده بود در پرونده‌ای دیگر نیز با توجه به لوایح ارایه شده از سوی باشگاه، ضمن رد ادعای دروازه‌بان پیشین سرخپوشان، حکم به برائت پرسپولیس داد.

چندی پیش به وکالت از سوی علیرضا بیرانوند و در جریان پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس مبنی بر وقوع فسخ غیر موجه قرارداد توسط این بازیکن، دعوایی به وکالت از جانب او علیه پرسپولیس مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول مطرح شد.

ماجرای دروازه‌بان جنجالی

این ادعا در ارتباط با موضوع پاداش‌های دریافتی بازیکن بود که طبق مقررات لازم الاجرا و ابلاغی فوتبال ایران، جزو پرداخت‌های قراردادی محسوب می‌شد. در این ادعا مطرح شده بود؛ باشگاه پرسپولیس، عناوین مزبور را تغییر داده و از عنوان آفر و امتیازات استفاده کرده و حساب‌های مالی را مخدوش کرده است.

حال کمیته انضباطی با صدور حکم با ذکر دلایل و با اشاره به مستندات و لوایح ارائه شده از سوی باشگاه پرسپولیس اعلام کرده با توجه به تعریف قانونی که از جعل وجود دارد، موضوع منطبق با رکن قانونی جعل تشخیص نگردید و حکم به برائت صادر می شود.

شایان ذکر است این رای ظرف ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی نزد کمیته استیناف است