شناسهٔ خبر: 69863490 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

به دستور رئیس جمهور:

حذف۲۲۷ مدرسه کانکسی درسیستان و بلوچستان، تا پایان امسال

وزیر آموزش و پرورش گفت: به دستور رئیس جمهور ۲۲۷ مدرسه کانکسی سیستان و بلوچستان تا پایان امسال جمع‌آوری و مدارس ایمن جایگزین آن می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، علیرضا کاظمی در شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس جمهور و ۱۰ نفر از اعضای هیات دولت در تالار امام رضا (ع) برگزار شد گفت: امروز مشکلات آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان را از نزدیک دیدیم که با کمک رئیس جمهور برای این مشکلات چاره جویی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور شخصا مسائل آموزش و پرورش را از دو بُعد کیفیت بخشی دنبال می‌کند تصریح کرد: روز گذشته در جلسه هیات دولت مجوز تبدیل وضعیت پنج هزار و ۴۰۰ نفر از نیرو‌های خرید خدمات سیستان و بلوچستان گرفته شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: غباروبی مزار شهدای زاهدان، کلنگ زنی طرح ۱۸ کلاسه در خیابان شریعتی شمالی زاهدان، افتتاح سه باب مدرسه در سیستان و بلوچستان به صورت ویدئو کنفرانس، افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های دانش آموزی، نشست با مدیران مدارس و بازدید از کلان طرح کلینیک فرهنگیان از برنامه‌های امروز در زاهدان بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۳۴۰ نفر دانش آموز سیستان و بلوچستان با وجود محرومیت‌های فراوان در این منطقه در رشته پزشکی پذیرفته شده‌اند عنوان کرد: محرومیت‌ها و مشکلات عدیده‌ای در بحث آموزش و پرورش در استان وجود دارد که نیاز است به آن پرداخته شود.

کاظمی گفت: ۱۷۱ طرح با بیش از ۷۲۰ کلاس درس با اعتبار یک همت در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسیده که با همت رییس جمهور و سازمان برنامه و بودجه برای رفع چالش‌های موجود بنا شد ۲.۲ دهم همت بودجه برای  تکمیل و رفع عقب ماندگی‌های آموزشی به این استان اختصاص پیدا کند.

وی گفت: تقریبا بخش زیادی از طرح های نیمه تمام که شامل ۲۸۰ طرح است با تخصیص این اعتبارات کامل خواهد شد؛ همچنین می‌توان تعدادی مدرسه شبانه روزی نیز با این اعتبار در سیستان و بلوچستان ایجاد کرد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه در حوزه تعلیم و تربیت سیستان و بلوچستان پنج چالش اساسی داریم گفت: فضای آموزشی، کیفیت آموزشی، منابع انسانی از جمله کمبود‌های حوزه تعلیم و تربیت در این استان است.

وی با اشاره به اینکه پوشش تحصیلی در سه مقطع تحصیلی سیستان و بلوچستان حائز اهمیت است، گفت: میانگین متوسط شاخص متوازن پوشش تحصیلی در کشور حدود ۴۰ درصد است که در این استان ۱۰ درصد عقب‌تر هستیم بنابراین ضرورت دارد در برنامه پنج ساله هفتم توسعه، این عدد را به ۵۰ درصد برسانیم.