به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت از روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی، اطهره نژادی مشاور وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان و در همراهی وزیر راه و شهرسازی در دیدار با بانوان نخبه شهرستان خاش گفت: زنان بلوچ را اینگونه می شناسم که در محدودیت های اقلیمی و به ویژه محدودیتهای اقلیمی کویر توانستند تاب آورانه زندگی کنند و فرزندان بالنده ای همچون کوثر ریگی عزیز محصل نخبه را به جامعه تحویل بدهند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی ضمن تبریک به بانوان جنوب ایران به دلیل تمامی استقامتها و تربیت و آموزش جوانان بالنده ای که برای تعالی کشور پرورش دادند، توضیح داد: همه شما مطالباتی را داشتید که بخشی از آن عمومی و مطالبات شهروندی است که مسئولان دولتی باید آن را پیگیری کنند. اما دلم میخواهد توجه شما را به نکته ای جلب کنم که برای خودم که سالها در حوزه زنان و جنسیت مطالعه و فعالیت کردم بسیار حائز اهمیت است و آن هم این موضوع است که خانم وزیر امروز در جمع شما بانوان با پوششی از جنس سرزمین و اقلیم شما حضور یافته است.
نژادی خطاب به نمایندگان زنان بلوچ حاضر در نشست توجه آنها را به پوشش خانم وزیر راه و شهرسازی جلب کرد و افزود: خانم وزیر راه و شهرسازی با پوششی در میان شما حاضر شدند که سوزن دوزی استان شما را تبلیغ و ترویج می کند. بنابراین تاکید می کنم که فرق می کند چه کسی وزیر باشد و چه دیدگاهی داشته باشد.
وی ادامه داد: من هم که در خدمت شما هستم و هم اکنون به عنوان مشاور وزیر راه و شهرسازی در برنامه حضور دارم برایم فرق دارد که با چه کسی کار می کنم. برایم اهمیت دارد که آیا وزیری که در در نقش مشاورش ایفای نقش می کنم، توجهی به نیازهای متفاوت مخاطبان دارد یا خیر؟
نژادی با بیان اینکه یکی از دوستان اشاره کردند که «حل مشکلات خاش راه حل های جداگانه میخواهد» تصریح کرد: ما سالها تلاش کردیم که مطرح کنیم نسخه واحد پیچیدن برای سراسر کشور مشکلات را حل نمی کند. بلکه هر استان فرهنگ خود، اقلیم خود، هنجار خود و مدلهای رفتاری خود را دارد. بنابراین نمی توانیم بگوییم زنی که به عنوان نمونه در ایلام زندگی می کند با زنی که در سیستان و بلوچستان زندگی می کند با یک نسخه مسائل شان حل میشود.
مشاور وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: توجه کنید که در مراسمی که امروز برگزار شد فرماندار خاش به محصل نخبه این شهرستان اعلام کرد که صدایتان را بلند کنید و رسا سخن بگویید. دلم می خواهد به این جمله توجه کنید و به عنوان توصیه فرماندار به این جمله عمل کنید که صدایتان را بالاتر ببرید. مطالباتی که زنان شما دارند را بلند و رسا مطرح کنید. مطالبه کنید و بخواهید.
نژادی افزود: مطالبه نکردید و مشکلات تان به قوت خود باقیست. فراموش نکنیم که همانگونه که به توسعه عمرانی نیاز داریم به توسعه اجتماعی نیز نیازمندیم.
این فعال حوزه زنان با بیان اینکه بیش از ۳۵ زن بلوچ در این جمع حضور دارند و این فضا را مثبت ارزیابی میکند، تاکید کرد: این فضا را در کنار بانوی وزیری که در وزارتخانه ای کاملا تخصصی و فنی حضور دارد قدر بدانید تا با هم از شرایطی که ایجاد شده بهترین بهره را ببریم و آثار آن را در جامعه نمایان کنیم.
وی تصریح کرد: خانم وزیر در مقیاس بالاتر دارند مبارزه می کنند تا نماینده خوبی برای شما به عنوان زنان ایران باشند.
نژادی تصریح کرد: شما نیز باید کمک کنید تا در جامعه محلی خودتان، زنان، مادران، خواهران و دختران بسیار توانمندی باشید تا بتوانیم بگوییم که اگر ما زنان نیز اصرار به مشارکت داریم صرفا برای زنان نیست. بلکه ما بنا داریم تا نگاه مادرانه در موضوعات مختلف وارد شود و در همراهی با شما به پیش برود.
وی گفت: به نوبه خود بسیار خوشحالم که برای اولین بار وزیری را در حوزه ای غیر از حوزه زنان ریاست جمهوری در مسند قدرت می بینیم. وزیری که تلاش می کند نگرش فراجنسیتی را در برنامه های تخصصی وارد کند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: چندین بار این جمله را از خانم وزیر شنیدم که در شهرها و در شهرسازی ها و در مسکن و حتی در راه و مراکز بین راهی دقت کنید که ما زنانی داریم که مادرند و نیازهایی دارند. ما دخترانی داریم که شاید نیاز داشته باشند تنها سفر کنند که همه اینها باید به شکل تخصصی موشکافی شود. و شنیدن این جملات حاکی از آن است که این مطالبه گری از یکی از بالاترین مقامات در حال پیگیری است.
وی خطاب به بانوان حاضر در نشست اعلام کرد: به عنوان فعال زنان این قول را می دهم که در چند روزی به این مکان بیایم و با هم کارگاه های آموزشی را آغاز کنیم و من به عنوان یک فردی که مسئولیت اجتماعی دارد و به عنوان یک خواهر در کنار شما خواهم بود.
انتهای پیام