به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ محمدحسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در نشست امروز خود با اعضای بسیج دانشجویی کشور در دانشگاه جامع انقلاب طی سخنانی با اشاره به ضرورت رفع نیازهای امروز کشور از طریق راهکارهای علمی، اظهار داشت: راههای حل مشکلات امروز ما علمی است. مسائل و مشکلات ما در حوزه های مختلف، مدنی، صنعتی، اسیب های اجتماعی، اقتصاد و غیره تنها از طریق راهکارهای علمی ممکن است مسیری که ما کمتر به آن دل سپردیم.
بیشتر بخوانید؛
انتصابات جدید در وزارت علوم
وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب از سالها پیش به موضوع علم توجه داشتند و خواستار توجه به رشد وپیشرفت علمی و دستیابی به علوم پیشرفته بودند، گفت: چاره ای جز این نداریم در کشور به وفاق برسیم به خصوص در مورد اولویتها و راهکارها برای موضوعات و دغدغه های مشترک نیازمند توافق و وفاق هستیم.
وزیر علوم در ادامه سخنان خود به ویژگی های بسیج پرداختند و اخلاص، عمل صالح و تقوی را از جمله این ویژگی ها اعلام کرد.
سیمایی صراف حزبالله لبنان را یکی از گروهها ونمونه های موفق عملکرد بسیج در دنیا توصیف کرد و گفت: امروز حزب الله به تنهایی بار همه موضوعات و مسائل مربوط به جنگ لبنان را به دوش می کشد و در این میدان موفق بوده است.
وی در ادامه سخنان خود موضوع غزه را یکی دیگر از مسائل مهم دنیا خواند و گفت: این منطقه یکی از متراکم ترین مناطق در جهان است، خشم وجدان های بیدار در دنیا در این زمینه با کوتاهی سردمداران آن مواجه است. قطعا رفتار دوگانه غرب در این زمینه یک تهدید بزرگ برای غرب در پی خواهد داشت.
وزیر علوم در ادامه به سوالات دانشجویان پاسخ داد.
وزیر علوم در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره انتصابات، بازگشت دانشجویان و مسایل علمی با اشاره به اینکه انتصابات و بحث بازگشت دانشجویان اخراجی وقت بسیار کمی از من را گرفته و برخی از آنها را به مسئولان مربوطه وزارت خانه واگذار کردم، گفت: عمده وقت من صرف امورات مربوط به علم و فناوری می شود. معتقدم رشد علم و فناوری نیاز حیاتی کشور ما است. وضعیت کنونی محصول کار من نیست و نمی شود گفت حاصل کار وزیر قبل و قبل تر ولی باید مسیر آن را درست کرد.
وزیر علوم با اشاره به اینکه پیگیری مسائلی از هوش مصنوعی گرفته تا اتوبوس دانشگاه و خوابگاه را از وزیر علوم توقع دارید که البته من خودم را مسئول همه این موارد می دانم و معتقدم با منابع و بودجه اندک باید انها را دنبال کنم درباره بودجه اندک دانشگاهها در حوزه فرهنگ تصریح کرد: شما می گویید اندک من می گوییم فوق اندک. به کار فرهنگی باور دارم و اینکه مسیولیت اجتماعی دانشگاه و دانشجو را باید جدی گرفت به دلیل دینی، عقلی و باور، به کار فرهنگی دانشگاه معتقدم و آن را اعتقاد دارم.
وی افزود: بودجه امروز دانشگاه و ستاد علم و فناوری کشور یعنی وزارت علوم از ۱۰ سال قبل کمتر است. بودجه امروز وزارت علوم یک دهم وزارت علوم در سال ۹۰ است. ما امروز درگیر مسئله شوم مهاجرت در گشور هستیم که جاهایی نام فرار را می شود گذاشت و داریم برای این مسایل فکر می کنیم و برای آنها راهکار ارائه می دهیم. مسائل ما کیفیت دروس و مسائل بین رشته ای است؛ خوابگاه است اما نمی دانید بروکراسی در ایران چقدر طولانی است قرار شد ساختمان بیکاره ای در کنار یک دانشگاه را به خوابگاه دهیم اما هنوز انجام نشده است.
وی گفت: ما داریم برای معیشت کارمند و استاد که یکی از نگرانی های جدی استادان و کارمندان ما معیشت است فکر می کنیم. سالانه ده هزار میلیارد تومان برای تغذیه ای که شما عمدتا ناراضی هستید هزینه می کنیم. بودجه وزارت خانه بزرگی مثل علوم تنها ۶۰ همت است.
انتهای پیام/