شناسهٔ خبر: 69862322 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

نخبگان بدون پروسه در نیروگاه شهید مفتح جذب می‌شوند

مدیر عامل نیروگاه برق شهید مفتح در رابطه با رشته‌های تحصیلی مورد نیاز در این نیروگاه گفت: ما با فارغ التحصیلان رشته‌های گوناگونی مانند مکانیک، برق، شیمی، IT و بسیاری رشته‌های دیگر در نیروگاه همکاری می‌کنیم. در حال حاضر در مجموع ۴۵۰ نفر در این نیروگاه مشغول به کار هستند. 

صاحب‌خبر -

سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه مراسم تعامل دانشگاه و صنعت در دانشگاه صنعتی همدان برگزار شد. طی این مراسم، مدیر عامل نیروگاه برق شهید مفتح و چند تن از کارآفرینان جوان استان به صحبت با دانشجویان پرداختند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان مدیر عامل نیروگاه برق شهید مفتح همدان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان و دانشگاهیان، به معرفی بیشتر این نیروگاه پرداخت.

عبدالمجید دیناروند ضمن اشاره به اینکه این نیروگاه و نیروگاه گازی دورود زیر مجموعه این مدیریت مشغول به تولید انرژی می‌باشند ادامه داد: این نیروگاه ظرفیت تولید هزار مگاوات انرژی را دارا می‌باشد.

وی در رابطه با رشته‌های تحصیلی مورد نیاز در این نیروگاه گفت: ما با فارغ التحصیلان رشته‌های گوناگونی مانند مکانیک، برق، شیمی، IT و بسیاری رشته‌های دیگر در نیروگاه همکاری می‌کنیم. در مجموع در این نیروگاه ۴۵۰ نفر مشغول به کار هستند.

دیناروند افزود: در بخش شیمی، پس‌آب تصفیه شده همدان را می‌گیریم و به آب مقطر تبدیل کرده و در نیروگاه استفاده می‌کنیم. مهندسان و تکنسین‌های برق و مکانیک تمام پروسه تولید در نیروگاه را بر عهده دارند. همچنین بخش IT سیستم‌های اتوماسیون اداری و شبکه‌ها را اداره می‌کند.

او با اشاره به اینکه میانگین سابقه کار تکنسین‌ها و مهندسین این نیروگاه تقریبا هشت سال است و بسیاری از پرسنل از جوانان هستند گفت: فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاهی، بدون نیاز به طی کردن پروسه استخدام، جذب این نیروگاه می‌شوند. در واقع فارغ التحصیلان بیس کار و دروس تئوری را در دانشگاه آموخته‌اند و در نیروگاه به مدت شش ماه مهارت‌های لازم را آموزش می‌بینند. پس از پایان این دوره، تقسیم بندی می‌شوند و در بخش‌های مربوطه مشغول به کار می‌گردند.

مدیر عامل نیروگاه برق شهید مفتح درباره سطح علمی پرسنل خود گفت: اگر بخواهید جایگاه واقعی خود را در بازار کار بیابید، باید سطح علمی و عملی بالایی داشته باشید.

او در رابطه با شرایط کاری نیروگاه گفت: سیستم طبقه بندی نیروگاه شبیه پادگان نظامی می‌باشد. از این جهت که تکنسین‌ها و مهندسین و.... با توجه به سطح مدرک تحصیلی و توانایی‌های علمی و عملی خود، مشغول به کار می‌شوند. در نتیجه برای کسب جایگاه بالاتر و آسودگی در مواجه با محیط کار و همکاران، لازم است علم کافی و وافی داشته باشید.

او در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت‌های علمی و فناورانه متعددی در نیروگاه انجام می‌گیرد ادامه داد: یکی از همکاران ما در نیروگاه موفق شدند با همکاری دانشجویانی که کارآموزی خود را در نیروگاه می‌گذرانند، پرینتر سه بعدی بسازند. همچنین ما مدارهای الکترونیکی پیچیده‌ای در نیروگاه داریم که در حال حاضر تجهیزات آن توسط کشور ژاپن تولید نمی‌شود. در نتیجه واردات آن با مشکل مواجه می‌باشد. اما همین تجهیزات در آزمایشگاه‌های الکترونیک ما ساخته می‌شوند.

دیناروند در پایان به دانشجویان توصیه کرد: قدر دانشگاه و موقعیتی که در اختیار دارید را بدانید و از این فرصت در جهت افزودن علم و تجربه خود نهایت استفاده را ببرید تا بتوانید بعد از فارغ التحصیلی جایگاه مناسب شغلی خود را به دست آورید.

خبرنگار: نازنین مولائی منظر

پایان خبر/