غفاری دبیر اجرایی جشنواره و مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح الله گفت: فراخوان جشنواره برای هنرمندان در سه بخش خلق اثر طراحی و بحث مانتو اجتماع بود که ۱۲۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که توسط هیئت داوران، داوری و ۴۵ اثر بعنوان آثار برتر بومی، ملی و مذهبی انتخاب شدند.
غفاری با توجه به شرایط کنونی که در جنگ فرهنگی و ترکیبی واقع شدیم، افزود: بحث پوشاک مسئله مهمی است و امروز بازار پوشاک مملو از پوشاکی است که با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی سنخیت ندارد و قابل توجه مردم نیست و همین عامل باعث شد که در خصوص مد و لباس جشنواره فردُخت در استان برگزار کنیم.
او گفت: هدف از برگزاری جشنواره این است که شبکه سازی شود و طراحان لباس و پوشاک ایرانی اسلامی انتخاب و به تولیدکنندگان برای تولید انبوه معرفی شوند.
جانشین فرمانده سپاه روح الله در آیین اختتامیه جشنواره فردُخت گفت: با حمایت از طراحان و تولید پوشاک طابق با فرهنگ ایرانی اسلامی میتوانیم برنده جنگ فرهنگی با دشمنانی باشیم که ارزشها و اعتقادات ما را نشانه رفتند.
سردار عسگری افزود: دشمنان ما به دنبال این هستند که اعتقاد پوشش و شخصیت را از ما بگیرند، اما وظیفه ما این است که پاسدار دین باشیم و با برنامهریزی و توکل به خدا و ایمان از ارزشها و اعتقادات خود دفاع کنیم.
پنج اثر منتخب استانی به جشنواره کشوری فردُخت که اواخر آذر ماه در تهران برگزار میشود، اعزام میشود.
برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره فردُخت
اولین جشنواره فرهنگی، هنری و دانش بنیان فردُخت با تجلیل از برترینها به کار خود پایان داد.
صاحبخبر -
∎