شناسهٔ خبر: 69860105 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حمایت مالی کمیسیون تلفیق مجلس از کشاورزی در ۱۴۰۴

معاون آب‌وخاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی در زاگرس به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد، از خبرهای خوب در بخش تسهیلات و سامانه‌های آبیاری خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، صفدر نیازی شهرکی، عصر امروز، در آیین افتتاح  ایستگاه پمپاژ سرنجه زیودار معمولان، گفت: تعداد زیادی پروژه نیمه‌تمام در بخش کشاورزی، به‌ویژه در مناطق زاگرس وجود دارد.

او اضافه کرد: حدود 140 تا 150 پروژه ایستگاه پمپاژ نیمه‌تمام داریم، که گام‌هایی برای تکمیل و افتتاح این پروژه‌ها به‌ویژه در لرستان برداشته شده‌است.

معاون آب‌وخاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: امیدواریم پروژه‌هایی که از اعتبارات ملی و استانی بهره‌مند هستند، به‌زودی به بهره‌برداری برسند.

نیازی شهرکی با اشاره به پیگیری برای اختصاص ردیف بودجه ویژه به استان‌های زاگرس‌نشین، اعلام کرد: در سفر رئیس‌جمهور شهید به چهارمحال‌و‌بختیاری، تصمیم گرفته شد که این استان‌ها ردیف بودجه اختصاصی دریافت کنند.

او اشاره کرد: پروژه‌ای در تستان‌های زاگرس‌نشین در دست اجرا داریم که آب رودخانه‌ها را به اراضی بالادست منتقل کند تا توسعه این منطقه تسهیل شود.

معاون آب‌وخاک وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه 80 درصد مردم زاگرس کشاورز یا کارمند هستند، توضیح داد: در این مناطق غیر از کشاورزی فعالیت دیگری وجود ندارد.

شهرکی نیازی با توضیح اینکه صنایع مختلف مانند پتروشیمی در زاگرس وجود ندارد، اعلام کرد: بهبود جاده‌های بین مزارع و رسیدگی به مشکلات افرادی که زمین‌های خود را از دست داده‌اند، را پیگیری می‌کنیم.

او توضیح داد: موضوع غرفه‌ها در نمایشگاه‌های تعاون روستایی مطرح است و برخی غرفه‌داران با دریافت مبلغ بالایی غرفه‌ها را واگذار می‌کنند.

معاون آب‌وخاک وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به پروژه‌های در حال اجرای سدهای چولهول و بن‌لار، یادآور شد: این پروژه‌ها به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهرکی نیازی توضیح داد: کمیسیون تلفیق در حوزه سیستم‌های آبیاری، به‌دلیل محدودیت‌های منابع اعتباری طی دو تا سه سال اخیر، خبرهای خوبی برای سال 1404 در بخش تسهیلات و سامانه‌های آبیاری دارد.

او اذعان کرد: در مازندران با بارش بالادست و احداث آب‌بند، بدون نیاز به پمپاژ به مزارع آب‌رسانی می‌شود، اما در زاگرس، به‌دلیل پایین‌دست بودن رودخانه‌ها و بالادست بودن مزارع، مجبور به استفاده از پمپاژ برای انتقال آب به مزارع هستیم.

انتهای پیام/ 644/.