شناسهٔ خبر: 69859054 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

خلیل آباد رتبه اول تولید انگور و کشمش در خراسان رضوی را دارد... -

اقتصاد ایران: خلیل آباد- فرماندار خلیل آباد گفت: شهرستان خلیل آباد در تولید انگور و کشمش مقام اول را در خراسان رضوی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خوشنویس ظهر پنجشنبه در نشست خبری در بحث اقدامات انجام شده در بحث سرشماری حوزه کشاورزی اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در روستاهای شهرستان وجود دارد که بهره گیری از این ظرفیت برای کمک به مأموران سرشماری در شهرستان باید به کار گرفته شود.

فرماندار خلیل آباد گفت: سرشماری کشاورزی نقش کلیدی در توسعه پایدار دارد لذا سرشماری کمک زیادی بر شناسایی چالش‌ها و مشکلات موجود و به عنوان ابزاری کلیدی در برنامه‌ریزی و توسعه پایدار بخش کشاورزی شهرستان دارای اهمیت است.

وی گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان و شهرستان، اجرای دقیق این سرشماری و همکاری مردم و دستگاه‌های مرتبط، ضروری است.

خوشنویس ادامه داد: باید از این پتانسیل‌ها به بهترین شکل برای توسعه همه جانبه بهره‌برداری شود.

فرماندار خلیل آباد اضافه کرد: سرشماری کشاورزی اطلاعات مهمی از جمله مشخصات کشاورزان، نوع فعالیت و میزان تولید محصولات را جمع‌آوری می‌کند و نتایج آن مبنای تصمیم گیری‌های آینده در بخش کشاورزی خواهد بود. خلیل آباد قطب کشاورزی در تولید محصول انگور در استان خراسان رضوی است.

وی در برخی محصولات کشاورزی قطب تولید محصول در خراسان و حتی کشور است به همین دلیل دقت در سرشماری کشاورزی در این شهرستان ضرورت دارد.

خوشنویس با اشاره به تکمیل آموزش مأموران سرشماری در این شهرستان گفت: هماهنگی مناسبی در این شهرستان برای اجرای هرچه بهتر سرشماری کشاورزی انجام شده است تا این سرشماری با دقت و کیفیت بالا انجام شود لذا در اجرای این طرح ۲۴ نفر در بستر سرشماری و ستاد برنامه ریزی هستند و تعداد ۱۱ نفر آمارگیر که در حال انجام اجرای این مهم در سطح شهرستان مشغول هستند.

فرماندار خلیل آباد روستاها را خاستگاه اصلی اجرای سرشماری کشاورزی دانست و افزود: مأموران سرشماری باید مدارک شناسایی لازم را برای انجام سرشماری به همراه داشته باشند تا جلوی سو استفاده‌های احتمالی افراد سودجو در ایام سرشماری گرفته شود.

وی افزود: سرشماری‌های کشاورزی مبنای تصمیم گیری در بخش کشاورزی و دامداری توسط دولت و دستگاه‌های متولی است و براساس این آمار خدمات، نیازها و ظرفیت‌های کشاورزی هر منطقه استخراج و تصمیم گیری می‌شود.

خوشنویس گفت: آخرین سرشماری کشاورزی در سال ۱۳۹۳ انجام شده است که داده‌های استخراج شده این سرشماری مبنای تصمیم گیری‌های دولت در بخش کشاورزی و دامداری کشور بوده است به همین دلیل دقت در سرشماری پیش رو اهمیت دارد.

فرماندار خلیل آباد با تاکید بر اینکه برخی تصورات غلط موجب اختلال در سرشماری شده است، اظهار کرد: برخی تصور می‌کنند که اگر آمار درستی از وضعیت دامی خود ارائه کنند موجب قطع یارانه و یا افزایش مالیات آنها می‌شود به همین دلیل آمار غیرواقعی به مأموران سرشماری ارائه می‌کنند که چنین تصوری نادرست است.

وی افزود: اعتماد مردم و همکاری آنان با مأموران سرشماری، در دقت و صحت نتایج آمارگیری نقش مهمی خواهد داشت.

برچسب‌ها: