محمدمهدی رحیمی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در ری، با بیان اینکه اولویت رسیدگی به معضلات را پروندههای تشکیلشده در دادستانی مشخص میکند، اظهار داشت: روشنایی محور غنیآباد جزو مناطق اولویتدار روشنایی نبود، اما در پروندههای تشکیلشده مشاهده شد که به دلیل تاریکی، مشکلات و موانع راه، تصادفات منجر به فوت در این محور افزایش داشته لذا اولویتها مشخص و دستوراتی در کمیته صادر و پیگیری شد.
وی با بیان اینکه مدت 2 سال است که معضلات محور غنیآباد رصد و پیگیری میشود و علاقهمند هستیم که فعالیتهای شهرستان شتاب بیشتری به خود گیرد که انرژی کمتری را صرف کنیم، افزود: در کمیته بررسی آسیبهای اجتماعی به موضوع برطرف کردن نقاط حادثهخیز میپردازیم و با اخذ نظر کارشناسی پلیس راهور در حوزه تصادفات اقدام میشود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری در ادامه گفت: در حوزه پسماند بخشداری مرکزی ری و دهیاریها مکلف شدند که پسماندهای رها شده و مراکز غیرمجاز تفکیک پلاستیک را جمعآوری کنند لذا طی 6 ماهه نخست سال کلیه مراکز غیرمجاز تفکیک پسماند در محدوده سیمان تهران جمعآوری شد.
وی اضافه کرد: در برخی روستاهای شهرستان ری مشکل مراکز غیرمجاز پسماند وجود دارد که این موضوع قابل قبول نیست لذا در کمیته آسیب اجتماعی نحوه برخورد با مراکز پسماند و اتباع شاغل در آن را طراحی کردیم.
رحیمی در پایان با اشاره به سامانه سجام خاطرنشان کرد: سامانه سجام سامانه مثبتی است که قوه قضائیه ارائه کرده و مربوط به گزارشهای مردمی است و در واقع مردم میتوانند مشکلات عامه و ادارات را از باب پیشگیری از جرائم در سامانه ثبت کنند تا به آن پرداخته شود.
انتهای پیام/
∎