شناسهٔ خبر: 69855667 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

میلاد تقوی: والیبال باید به جمع ۱۰ تیم برتر دنیا برگردد

رئیس فدراسیون والیبال گفت: رنکینگ جهانی و عملکرد تیم‌های ملی در مسابقات مهمی همچون لیگ ملت‌ها، مسابقات جهانی و بازی‌های المپیک در کسب کرسی‌های فدراسیون جهانی والیبال تاثیر زیادی داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سید میلاد تقوی و محمدرضا داورزنی روسای کنونی و پیشین فدراسیون والیبال در سی‌ونهمین کنگره جهانی والیبال که از ۲۴ تا ۲۷ آبان در پورتوی پرتغال برگزار شد، شرکت کردند.

رئیس فدراسیون والیبال درخصوص این کنگره اظهار داشت: نکته مهمی که در این کنگره فدراسیون جهانی والیبال به چشم آمد این بود که رنکینگ جهانی و نتایج کشورها در مسابقات بین‌المللی و به خصوص عملکرد تیم‌ ملی در مسابقات لیگ ملت‌ها، مسابقات جهانی و المپیک در کسب کرسی‌های فدراسیون جهانی تاثیر زیادی داشت. متاسفانه در چهار سال گذشته والیبال ایران جایگاه خود را در دنیا آنطور که حق‌مان بود، حفظ نکرد و این مسئله به ضرر والیبال کشورمان تمام شد.

میلاد تقوی افزود: در سال‌های اخیر و بعد از تغییر نسل، تیم ملی ایران روند نزولی داشت و نتوانست جایگاه خوبی در رنکینگ جهانی پیدا کند. همچنین در المپیک پاریس هم حضور نداشت و تاثیر این موارد را در کنگره جهانی دیدیم. البته والیبال ایران در گذشته از رده بیست و هفتم تا رده‌های هفتم و هشتم دنیا صعود داشت اما متاسفانه این جایگاه را بعد از جوانگرایی در تیم از دست دادیم.

وی ادامه داد: در فدراسیون جهانی والیبال مبنا این است که ۱۰ تیم ملی برتر رنکینگ جهانی در تصمیم‌گیری‌ها تاثیرگذار باشند. اگر بخواهیم به روزهایی که در فدراسیون جهانی تاثیرگذار بودیم بازگردیم، باید تیم ملی کشورمان به جمع ۱۰ تیم برتر دنیا بازگردد. این مسئله هدف اصلی فدراسیون والیبال است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که با کسب پیروزی‌های ارزشمند در سطح لیگ ملت‌ها و قهرمانی جهان، دوباره با قدرت به جایگاه اصلی خود در دنیا باز گردیم.

رئیس فدراسیون والیبال با اشاره به اینکه در کنگره جهانی با بسیاری از روسا و مسئولان فدراسیون‌های دیگر کشورها مذاکرات و تعاملات خوبی صورت گرفت، یادآور شد: کشورهای عربی می‌توانند پایگاه بسیارخوبی برای والیبال ایران باشند. یکی از موضوعاتی که کمتر به آن توجه کردیم این است که با وجود اینکه لژیونرهای زیادی در سطح دنیا داریم، اما در زمینه حضور مربیان ایرانی در لیگ‌های خارجی آنچنان موفق نبوده‌ایم. مربیان ما دانش فنی و نوین خود را به روز کنند و توانمندی‌های‌شان را افزایش دهند. بخش دیگری که در این باره می‌تواند تاثیرگذار باشد، حمایت فدراسیون از مربیان است. به نظر من با کشورهای عربی و سایر کشورهای همسایه که اکثرا از مربیان آمریکای جنوبی استفاده می‌کنند می‌توانیم تفاهم‌نامه همکاری منعقد کنیم. در این تفاهم‌نامه‌ها باید شرایطی فراهم کرد تا این کشورها به استفاده از مربیان ایرانی ترغیب شوند.

تقوی در ادامه تصریح کرد: جلسات بسیار خوبی هم با نهادهای تاثیرگذار در فدراسیون جهانی و آسیایی داشتیم و همچنان یکی از فدراسیون‌های مهم در فدراسیون جهانی هستیم. در مجموع دستاوردهای خیلی خوبی از حضورمان در کنگره جهانی داشتیم اما نگاه من ایده‌آل‌گرایانه است. ای کاش جزء ۱۰ تیم برتر دنیا بودیم و می‌توانستیم کرسی‌های مهم فدراسیون جهانی را در اختیار بگیریم. کسب کرسی‌های جهانی کمک زیادی به والیبال ملی می‌کند؛ چرا که در بسیاری از مسائل همچون کسب میزبانی‌ها می‌توانیم دستاوردهای زیادی داشته باشیم.

وی درباره جایگاه محمدرضا داورزنی در هیات رئیسه فدراسیون جهانی خاطرنشان کرد: این بار آسیای مرکزی در هیات رئیسه فدراسیون جهانی نماینده ندارد و به عنوان عضو ذخیره انتخاب شد. این موضوع یکی از تصمیمات کنفدراسیون والیبال آسیا بود. دوره گذشته آقای داورزنی از سوی منطقه آسیای مرکزی به عنوان نایب رئیس معرفی شد ولی در چهار سال گذشته اعضا، اساسنامه منطقه را تغییر دادند و تمامی نفرات آن را امضا کردند. بر اساس اساسنامه جدید اختیار معرفی نماینده آسیای مرکزی به رئیس منطقه سپرده شد و لطیف به یک باره خودش را به عنوان نماینده آسیای مرکزی به کنفدراسیون معرفی کرده بود که کنفدراسیون هم او را از آسیای مرکزی به عنوان عضو ذخیره معرفی کرد.

تقوی در پایان افزود: البته هنوز فهرست نهایی نفرات کرسی‌های مختلف فدراسیون جهانی اعلام نشده است و در روزهای آینده از سوی تیم جدید مدیریت فدراسیون جهانی والیبال بر اساس سیاست‌های رئیس جدید اعلام خواهد شد.

258 258