وزیر بهداشت ادامه داد: در این نشست ما نیز مشکلات را مطرح کردیم و باید یک گفتمان به صورت رودررو مسئولین با دانشجویان داشته باشند و این گفتمان میتواند از نظر جداییها، مسائلی که به عنوان فاصله بین نسلی میدانیم باشد.
وی همچنین در مورد جوانی جمعیت افزود: وزارت بهداشت در این زمینه برنامههایی در حوزه قانون دارد. ۴۳ ماده قانونی بر عهده وزارت بهداشت است اما من فکر میکنم فراتر از این باید در حوزه مسائل ملی ورود کنیم، جوانی جمعیت یک مشکل ملی است و باید به صورت ملی حل شود.
ظفرقندی اذعان کرد: امروزه این موضوع را با ایجاد یک موج در دولت مطرح کردیم و استقبال خوبی داشته است. برنامه بعدی این است با استانها باید صحبت شود و کارها و وظایفی که همه باید اجرا کنند دنبال هستیم این وظایف را در جلسات از آنها مطالبه کنیم.
وزیر بهداشت در مورد اینکه در برخی رشته ها رزیدنت کم داریم و در این باره وزارت بهداشت چه اقداماتی داشته است اظهار کرد: باید در دو قسمت کار شود یک وضعیت معیشتی آنها اصلاحشود، ورود به رزیدنتی ورودی باشد که اوضاع معیشتی افراد تأمین شود که این در گذشته وجود نداشته است.
وی بیان کرد: قدمهایی از جمله افزایش حقوق دستیاران و همچنین بتوانند در این دوره با یک خاطر جمعی برای کار، بیمه و بازنشستگی آنها تأمین شود، انجام شده است.
ظفرقندی همچنین قدم دوم در حل مشکل رزیدنتها را جایابی دانست و بیان کرد: به طورکلی در قدم دوم باید فرصتهای شغلی را برای دانشجویان رزیدنتی به طور قانونی و با توجه به اختیارات وزارت بهداشت، تأمین شود. اگر این دو مشکل حل شود، انگیزهها اصلاح و جبران خواهد شد.