به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهروز جمشیدمفید امروز _پنجشنبه اول آذر_ در جمع خبرنگاران از هدفگذاری برای ایجاد ۲۶ هزار و ۲۴۷ فرصت شغلی در استان بر اساس سند توسعه اشتغال خبر داد و اظهار کرد: تاکنون بر اساس آمارهای ثبتشده در سامانه ملی رصد، تعداد ۱۸ هزار و ۳۶ فرصت شغلی جدید در این سامانه توسط دستگاههای اجرایی استان به ثبت رسیده است.
وی به نقش دستگاههای مختلف در ایجاد این فرصتهای شغلی اشاره کرد و افزود: صنعت، معدن و تجارت استان با ثبت ۵ هزار و ۵۰۳ فرصت شغلی، کمیته امداد امام خمینی (ره) با ۲ هزار و ۷۷۹ فرصت شغلی، جهاد کشاورزی با یک هزار و ۸۴۷ فرصت شغلی و بهزیستی استان با یک هزار و ۶۱۰ فرصت شغلی، بیشترین عملکرد را در سامانه ملی به خود اختصاص دادهاند.
با اشاره به عملکرد شهرستانهای استان در تحقق اهداف اشتغال، خاطرنشان کرد: شهرستان سنقر و کلیایی با ایجاد یک هزار و ۱۹۳ فرصت شغلی، شهرستان پاوه با ۹۴۸ فرصت و شهرستان کنگاور با ۹۷۱ فرصت شغلی بیشترین سهم را در تحقق اهداف اشتغال در استان داشتهاند.
ایجاد ۶۴۹ فرصت شغلی جدید با تسهیلات مشاغل خانگی
جمشیدمفید با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت و ایجاد اشتغال از محل تسهیلات مشاغل خانگی، عنوان کرد: از سهمیه ۱۹۴ میلیارد تومانی استان در بخش تسهیلات مشاغل خانگی، تاکنون ۳۷ درصد به ارزش ۷۲ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان توسط بانکهای استان جذب شده است که این تسهیلات به ایجاد ۶۴۹ فرصت شغلی جدید منجر شده است.
وی اضافه کرد: بانک رفاه کارگران، بانک تجارت و بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین سهم را در پرداخت تسهیلات و ایجاد اشتغال داشتهاند افزود: از میان یک هزار و ۵۰۷ پرونده ارسالی به بانکهای عامل، شهرستانهای کرمانشاه، روانسر و اسلامآباد غرب بیشترین عملکرد را در زمینه جذب تسهیلات و ایجاد اشتغال داشتهاند.
شرکتهای تعاونی، راهی برای کاهش فقر در کرمانشاه
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی گفت: این شرکتها در کاهش فقر، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی روستاها نقش مؤثری دارند.
وی افزود: تاکنون در شش شهرستان صحنه، سرپل ذهاب، سنقر و کلیایی، کنگاور، ثلاث باباجانی و گیلانغرب، تعاونی توسعه و عمران شهرستانی تشکیل شده و مراحل تشکیل این تعاونیها در سایر شهرستانها نیز در حال پیگیری است.