به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام مختار کرمی روز پنجشنبه در دوره آموزشی برای شماری از اعضای هیأت امنا و خادمین مساجد، امامزادگان و بقاع متبرکه استان افزود: بر اساس برنامه ریزی و تکالیف سازمانی هر ساله این دوره های آموزشی را برگزار می کنیم.
وی ادامه داد: امسال از حضور و تدریس مدرسان مختلف در مباحث حقوقی، فرهنگی اجتماعی، پدافند غیرعامل و بیان عملکردها و آسیب شناسی فعالیت ها را در این دوره آموزشی داریم.
حجت الاسلام کرمی اظهار کرد: نزدیک هزار و ۵۰ مسجد و مکان مذهبی و ۱۳۲ امامزاده و بقعه متبرکه در استان زنجان وجود دارد که برای همه آنها هیات امنا از خود مردم و علاقه مندان تعیین می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: اعضای هیات امنا با اعطای حکم رسمی مشغول به فعالیت می شوند، هیات امنای مساجد به پیشنهاد روحانی مساجد تعیین می شود اما هیات امنای امامزادگان و بقاع با مشورت هیئت امنا و روحانی و تصمیم اوقاف و اخذ نظر سایر نهادهای مسئول تعیین می شود.
وی تصریح کرد: پس از فرایند تعیین هیات امنا، مدیریت مساجد و امامزادگان با رعایت دستورالعمل ها، کاملا مردمی است و نهادهای مسئول مثل اوقاف، بسیج، ارشاد، تبلیغات، حوزه های علمیه و امامان جمعه وظیفه نظارت، پشتیبانی و هم افزایی فعالیتها را دارند.
کرمی گفت: بر اساس ارزیابی ها حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد اماکن مذهبی در سطح های متفاوت نیمه فعال یا فعال و بقیه راکد یا غیرفعال هستند.