مهدی مقیم زاده مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در پاسخ به این پرسش که در تابستان سال آینده محدودیت برق برای صنایع خواهیم داشت؟ اظهار کرد: با این ناترازی قاعدتاً محدودیت خواهیم داشت یعنی اگر ۶ درصد رشد رخ دهد نزدیک به ۷۰۰۰ مگاوات باید نیروگاه جدید اضافه شود حال با در نظر گرفتن برخی فاکتورها در بهترین حالت برمیگردیم به مدیریت مصرفها در همین محدودهای که امسال بوده است.
او در ادامه اظهار کرد: اگر سرمایهگذارها هرچه سریعتر بتوانند وارد عمل شوند و ساخت نیروگاه را دنبال کنند قاعدتا میتوانیم ناترازی برق را به حداقل برسانیم اکنون هم در بخش دولتی هم خصوصی باید سرمایهگذاری رخ دهد تا تولید برق به مدار وارد و ناترازی را به حداقل برسانیم.
او میگوید: برنامههای مدیریت مصرف را هم باید دنبال کنیم باید پروژهایی که بر روی مدیریت مصرف تاثیر گذار هستند با مشترکان به اشتراک بگذاریم بستههای تشویقی، ابزارهای فرهنگی و... از جمله این بحثها است.
مقیم زاده پیش از این گفته بود: متوسط رشد سالیانه مصرف برق در ایران پنج درصد است که با توجه به پیک حدود ۸۰ هزار مگاواتی تابستان امسال، برای تابستان سال آینده حداقل باید چهار هزار مگاوات ظرفیت عملی تولید برق به مدار بهره برداری وارد شود. برای خروجی چهار هزار مگاواتی افزایش عملی تولید برق، باید ۶ تا هفت هزار مگاوات ظرفیت منصوبه ایجاد شود
به حداقل رسیدن ناترازی برق با ورود سریع سرمایه گذاران
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: اگر سرمایهگذارها هرچه سریعتر بتوانند وارد عمل شوند میتوانیم ناترازی برق را به حداقل برسانیم.
صاحبخبر -
∎