به گزارش سایت دیده بان ایران؛ پیرامون چرایی رای منفی نمایندگان به فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس، عباس گلرو، امیر حیات مقدم و مجتبی ذوالنوری، اعضای کمیسیون های امنیت ملی و قضائی مجلس به مواضع خود نسبت به طرح چنین لایحه ای آن هم با قید فوریت پرداختند.
گلرو: مجلس آمادگی بررسی لایحه مشاغل حساس را نداشت
عباس گلرو، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی درباره یکدستی نمایندگان در رد فوریت لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس گفت: واقعیت امر درباره لایحه ارائه شده از طرف دولت به مجلس این است که بحث یک فوریتی آن رد شده اما طبیعتاً در شرایط عادی به مجلس می آید و بحث و بررسی می شود.
وی افزود: لذا از نظر بنده اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس بحث بسیار پیچیده و فنی است که حق کسی نباید ضایع شود. در هر صورت این قانون نیاز به اصلاح دارد که انشاالله در فرصت مناسب که به صحن آورده شود، بررسی می شود. به نظر من ارائه چنین لایحه ای به صورت ضرب العجلی و به این شکل که مجلس آمادگی نداشت، اشتباه بود.
گلرو در واکنش به اینکه به نظر شما دادن ۲۰۷ رای مخالف به فوریت یک لایحه نشانه هماهنگی میان اصلاح طلبان و مستقلین با جریان تندرو نبوده، تصریح کرد: بنده در این مورد اطلاع ندارم اما به دلیل اینکه بحث مهمی است، نیاز به بررسی بیشتر دارد.
حیات مقدم: فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس توهین به مجلس است
امیر حیات مقدم، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی = درباره اینکه چه اتفاقی افتاد که ۲۰۷ نماینده با فوریت لایحه دولت مخالفت کردند، گفت: مجلس نوعی توهین می داند که دولت چنین لایحه ای را به مجلس بیاورد، لذا همه مخالفت کردند. در حقیقت نه تنها نیروهای انقلابی بلکه نیروهای غیرانقلابی یعنی همه با آن مخالفت کردند. البته مجلس غیرانقلابی ندارد بلکه همه انقلابی هستند.
وی افزود: اینکه بخواهند برای حل مشکل یک نفر قانون بیاورند، توهین به مجلس است. البته اصلاح طلبان با این فوریت موافق بودند.
ذوالنوری: به فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس رای منفی دادم
مجتبی ذوالنوری از جمله نمایندگان مخالف دولت در مجلس نیز گفت که به دلیل اینکه مشکل مردم این موارد نیست، رای منفی به فوریت لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس دادم.
منبع: خبرآنلاین