به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جواد گودرزی با اشاره به آغاز برداشت زعفران از مزارع بروجرد گفت: میانگین تولید زعفران در هر هکتار پنج کیلوگرم است که پیش بینی میشود امسال بیش از ۱۰۰ کیلوگرم زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.
وی افزود: در سالهای اخیر کشت محصول زعفران با استقبال چشمگیر کشاورزان همراه بوده و اگر مبتنی بر اصول فنی و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی انجام شود، میتواند باعث رونق اقتصادی برای کشاورزان شود.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اظهار کرد: به طور متوسط هر هکتار زمین کشاورزی اختصاص یافته به کشت زعفران نیازمند چهار تا پنج تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت دو سال از کشت به مدت هفت سال محصول تولید خواهد شد.
گودرزی با تأکید بر اینکه زمینهای حاصلخیز بروجرد برای کشت زعفران مناسب است، گفت: بهره وری اقتصادی عملکرد گل دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
وی ادامه داد: این محصول به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که ایجاد میکند در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد بسیاری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد یادآور شد: حدود ۳۵ درصد از جمعیت ۴۲۰ هزار نفری شهرستان بروجرد روستایی هستند و به کار کشاورزی اشتغال دارند که کشت این محصول در اشتغال و درآمد بیشتر آنها تاثیرگذار خواهد بود.