جلسه اضطراری شورای حفاظت منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی استان مرکزی با دستور کار بررسی وضعیت تأمین آب شرب شهرهای اراک و ساوه به ریاست استاندار و با حضور سایر اعضا برگزار شد.
مهدی زندیه وکیلی در این نشست گفت: با توجه به بحران و چالش کم آبی در استان مرکزی باید کارگروه و اتاق فکر برای وضعیت آب استان وجود داشته باشد.
او افزود: باید برای صرفهجویی در مصرف آب برنامهریزی انجام شود و با مشترکانی که مصرف آب بالایی دارند و مکانهایی مانند استخرها با اقدامات سلبی برخورد شود.
استاندار مرکزی در ارتباط با تأمین آب، صنایع آب بر و کاهش سهم آب تخصیصی به پالایشگاه شازند از سد کمال صالح گفت: باید تأمین آب از منابع جایگزین پیگیری شود چراکه اختصاص آب مرده از حجم سد به پالایشگاه امکان پذیر نیست و از طرفی نمیتوانیم تولید صنعت راهبردی کشور را با قطع آب با مشکل مواجه کنیم.
زندیه وکیلی ادامه داد: برای این امر باید به صنایع فرصت برنامهریزی داده شود تا بتوانند از منابع آبی زیرزمینی و پساب استفاده کنند، استفاده از پسابهای شهر مهاجران برای پتروشیمی و برای پالایشگاه جزء برنامههای میان مدت است که باید پیگیری شود.
زندیه وکیلی تصریح کرد: حفر چاه هزینهبر و زمانبر است و با توجه به اینکه منابع آبی کفاف دو الی سه ماه استان را میدهد باید به فکر برنامههای کوتاه مدت بود.
عبور از بحران کم آبی با صرفه جویی عبور از بحران کم آبی با صرفه جویی
استاندار مرکزی پیش قدم در صرفه جویی در مصرف آب
استاندار مرکزی در نشست اضطراری شورای حفاظت منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی با دستور داد آب صنایع و فضای سبز از پساب تأمین شود.
صاحبخبر -
∎