شناسهٔ خبر: 69851203 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

مجلس

نامه جمعی از نمایندگان مجلس به مراجع تقلید درباره قیمت خودرو

یک نماینده مجلس خبر داد که جمعی از نمایندگان قصد مکاتبه با مراجع تقلید را دارند تا خرید خودرو از شرکت های خودروسازی داخلی به علت کیفیت پایین خلاف شرع و ربا تشخیص داده شود.

صاحب‌خبر -

سلمان اسحاقی، نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با عصر ایران با اشاره‌ به افزایش قیمت خودروهای داخلی توسط خودروسازان، گفت: ما همیشه استعمار را در قالب اینکه یک کشور به استعمار برود دیدیم تاریخ را که بخوانید ایت الله کاشانی در خصوص استعمار ورود جدی کرد و باعث ارتقاء سرمایه اجتماعی علماء و مراجع تقلید شد. در حال حاضر نیز خودرو سازان داخلی به نوعی شرایط استعماری ایجاد کرده اند و نیاز است که علما و مراجع ورود کنند.

وی اظهار کرد: وقتی که مجلس شورای اسلامی برای کنترل و مبارزه با رانت و فساد خودروسازان قانون واردات خودروهای کارکرده را تصویب می کند و در عمل نظارت مکفی و خوبی انجام نمی دهد و این قانون اجرایی نمی شود و از یک طرف رئیس جمهور در بحث مناظرات انتخاباتی تاکید می کند که این فساد و ظلم از سوی خودروسازها بر مردم تحمیل می شود و با این وعده از مردم رای می گیرد اما به هیچ کدام از این وعده های خود عمل نمی کنند باید علما ورود کنند و همان نقشی که آیت الله کاشانی در  مقابله با استعمار داشتند را در مورد خودروسازان داخلی ایفا کنند و به این مسئله ورود جدی کنند و فعل  «خرید خودرو داخلی را  تا زمان واقعی شدن قیمت های آن جایز نمی دانیم» استفاده کنند.

اسحاقی با بیان اینکه تعدادی از نمایندگان مجلس در حال تهیه و تدوین نامه ای به مراجع برای ورود به این مسئله هستند، گفت: ما همه به این نتیجه رسیدیم که این هزینه های که برای خودروی داخلی انجام می شود خلاف شرع است، این خودرو ها نه در کیفیت و نه در کمیت استاندارد نیستند و در این مورد شاهد ظلم به مردم هستیم و یک ربا است. با توجه به این موارد از مراجع خواسته ایم اگر صلاح می دانند برای پایان دادن به این ظلم آشکار و مشهودی که از یک صنعت به مردم تحمیل می شود ورود کنند.

وی تاکید کرد: افزایش قیمت خودرو مورد نقد جدی همه گروه‌های سیاسی کشور از اصلاح طلب تا اصولگرا است خود آقای پزشکیان به عنوان رئیس جمهور اصلاح طلب در دوران تبلیغات خودشان ، از این وضع گلایه مند بودند. به نوعی وفاقی برای مبارزه با این فساد در کشور وجود دارد.

وی گفت:متاسفانه ریشه خودروسازان و صنعت خودروسازی درکشور در  فساد است و این ریشه نیز بسیار  محکم است. 

اسحاقی تاکید کرد: اگر دنبال این هستیم که اینها به کدام نهادهای قدرت وابسته هستند  باید شروع کنیم در بدنه شان تزلزل  ایجاد کنیم  و اگر به کمک  مراجع تزلزل در بدنه آنها ایجاد کنیم قطعا نمادهای قدرت خودشان را نمایان خواهند کرد. 

وی با تاکید بر واردات خودرو، گفت:  واردات خودرو یک تکلیفی برای مبارزه با فساد است که اگر این اتفاق نیفتد مردم احساس می کنند سرمایه اصلی نظام آسیب خواهد دید.