شناسهٔ خبر: 69850755 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

مخالفت سنای آمریکا با توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی

سنای آمریکا بامداد پنجشنبه با قطعنامه‌های توقف فروش برخی تسلیحات به رژیم صهیونیستی که به دلیل نگرانی از نقض حقوق بشر و افزایش کشتار غیرنظامیان فلسطینی ارائه شده بود، مخالفت کرد.

صاحب‌خبر -

مخالفت سنای آمریکا با توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، به نقل از رویترز، ۱۸ سناتور با قطعنامه توقف فروش گلوله‌های تانک به رژیم صهیونیستی موافقت کرده و ۷۹ سناتور دیگر با آن مخالفت کردند.

سنای آمریکا همچنین با قطعنامه دیگری که خواستار توقف فروش گلوله‌های خمپاره به اسرائیل شده بود، مخالفت کرد. این قطعنامه نیز با ۷۸ رای مخالف و ۱۹ رای موافق رد شد.

قطعنامه سوم نیز به توقف فروش سامانه‌های هدایت‌شونده با سامانه موقعیت‌یاب جهانی (جی‌پی‌اس) برای استفاده در بمب‌ها مربوط می‌شود که قرار است تا ساعاتی دیگر درباره آن رای‌گیری شود.

این سه قطعنامه که به «قطعنامه‌های عدم تایید» معروف شده بودند، توسط برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمونت و برخی از سناتور‌های دموکرات ارائه شده بود.

حمایت دو حزب جمهوریخواه و دموکرات از رژیم صهیونیستی تصویب این قطعنامه‌ها را غیرممکن کرده بود، اما حمایت برخی از سناتور‌های دموکرات این امیدواری را ایجاد کرده است که اسرائیل و دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مجبور شوند که اقداماتی برای حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی انجام دهند.

به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت‌های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم اشغالگر اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که از آغاز حملات اسرائیل به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، ۴۳ هزار و ۹۲۲ فلسطینی شهید و ۱۰۳ هزار و ۸۹۸ فلسطینی دیگر زخمی شدند.