شناسهٔ خبر: 69850686 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

ناحیه نوآوری دانشگاه امیرکبیر چه زمانی آغاز به کار می‌کند؟

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: کمیته‌ای در زمینه شکل گیری ناحیه نوآوری فعال شده تا بتوانیم اجزای این ناحیه و نحوه محقق شدن آن را تدوین کنیم.

صاحب‌خبر -

مدتی پیش اظهاراتی پیرامون تاسیس یک ناحیه نوآوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح شد. ناحیه‌ای که با توجه به شرایط کنونی، پیشرفت فناوری، توسعه دانش بنیان‌ها و اهمیت کارآفرینی، می‌تواند در راستای حفظ نیروی جوان مبتکر و مستعد، کارآمد و حائز اهمیت باشد.

به دنبال این موضوع جویای جزئیات بیشتری در این باره از رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدیم.

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در توضیح بیشتر درباره تاسیس ناحیه نوآوری دانشگاه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ناحیه نوآوری دانشگاه امیرکبیر در یک موافقت‌نامه چهار‌جانبه بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شهرداری تهران و دانشگاه صنعتی تعریف و اجزای این ناحیه مشخص شده است.

او با بیان این که درباره روند شکل گیری این ناحیه تفکراتی وجود دارد و در این زمینه اقداماتی در حال انجام است، مطرح کرد: کمیته‌ای در این زمینه فعال شده که بتوانیم اجزای این ناحیه نوآوری و نحوه محقق شدن آن را در این کمیته تدوین کنیم. به امید خدا این کار به سرعت در حال انجام است و یک سری شناسایی‌ها برای محقق کردن اجزا انجام شده است. پتانسیلی هم برای پشتیبانی آن شکل گرفته و امیدوارم تا بهمن بتوانیم وارد برنامه اجرایی شویم و  روند کار را دنبال کنیم.

رئیس دانشگاه تهران درباره اشتغال آفرینی این ناحیه برای دانشجویان بیان کرد: هم دانشجویان و هم دانش آموختگان می‌توانند در این ناحیه ورود کنند و فعالیت داشته باشند. همچنین توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زمینه‌های مشخص نیز در برنامه پیش بینی شده است.

رهایی درباره به ثمر رسیدن این ناحیه نوآوری گفت: ان‌شاءالله برای بهمن می‌خواهیم برنامه‌ها مشخص و هماهنگی‌ها هم انجام شده باشند تا وارد فاز اجرایی شویم، پس از آن کار‌های جدی‌تر و پیچیده‌تر آغاز خواهند شد.

ناحیه نوآوری امیرکبیر در ناحیه نوآوری مرکزی تهران محیطی با ظرفیت‌های گوناگون اقتصادی، فرهنگی، دانشگاهی و پتانسیل بالای نیروی انسانی است که موجب جذب افراد کارآفرین، بااستعداد، مشاغل دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری‌ها شده و با توسعه و ترکیب مجموعه‌ای از دارایی‌های زیربنایی، نهادی، علمی، فناوری، آموزشی و اجتماعی به همراه ارائه خدمات باارزش افزوده نتایجی همچون توسعه اقتصادی و رفاه پایدار برای جامعه را ایجاد خواهد کرد.

ناحیه نوآوری امیرکبیر در محدوده حد فاصل خیابان فاطمی و مطهری در شمال، بزرگراه مدرس و خیابان مفتح جنوبی در شرق، خیابان انقلاب در جنوب و خیابان ولیعصر، خیابان فاطمی، خیابان حجاب و خیابان وصال شیرازی در غرب قرار دارد.

خبرنگار: فاطمه کربلایی

 

برچسب‌ها: