شناسهٔ خبر: 69848934 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

وزارت کشور: اتباع غیرمجاز راهی جز بازگشت ندارند

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: اتباع غیرمجاز راهی ندارند مگر اینکه به کشور خود بازگردند و صاحب هویت اصلی در کشور خود بشوند تا ما بتوانیم (باتبعه‌ای که قصد ورود به ایران دارد) مانند یک عنصر عادی در رابطه با آن شخص تصمیم بگیریم. 
به گزارش ایرنا، نادر یاراحمدی رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور روز گذشته در دیدار با استاندار کرمان حضور مهاجران مجاز و غیرمجاز در کشور را حدود ۶ میلیون نفر برآورد کرد و گفت: بسیاری از کسانی که به کشور می‌آیند با روش‌های گوناگون مورد شناسایی قرار می‌گیرند، البته بسیاری از اتباعی که اخراج می‌شوند هویت آنها هویت مورد ادعای خودشان است و واقعی نیست. 
رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تصریح کرد: در حوزه کشور افغانستان عمده افراد دارای شناسنامه نیستند و این یکی از مشکلات ما محسوب می‌شود که ما باید در حوزه ثبت احوال به افغانستان کمک کنیم. وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مهاجران در کشور به صورت غیرمجاز هستند، خاطر نشان کرد: البته کسانی که مجاز هستند نیز نیاز به ساماندهی دارند؛ هرچند در اولویت ما نیستند، اما به دلیل اینکه وظیفه خدمت رسانی داریم، ارائه خدمات را به آنها قطع نکردیم. 
یار احمدی ادامه داد: شاید در برخی از دستگاه‌ها شهروندان و اتباع مجاز تحت تأثیر قرار گرفته‌اند و این به دلیل وجود عمده مهاجران غیرمجاز در کشور است که تفکیک اتباع مجاز و غیر مجاز از یکدیگر سخت است و ما تلاش داریم که این دو حوزه را از هم جدا کنیم. این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حوزه اشتغال، اداره اشتغال اتباع خارجی داریم بیان کرد: نمایندگی‌های ما در استان‌ها آماده هستند برای کارفرمایانی که قصد استفاده از نیروی کار خارجی دارند، با استفاده از اطلس اشتغالی که آماده شده، تقاضای نیروی کار کنند، البته متأسفانه بسیاری از کارفرما‌ها فکر می‌کنند می‌توانند تمامی نیروی کارشان را از اتباع خارجی تأمین کنند که درست نیست و ما قانون برای استفاده از نیروی خارجی برای کار داریم. وی خاطر نشان کرد: اتباع خارجی از هر کشوری برای گرفتن اقامت در کشور ایران، یک ساله باید ۱۰۰ هزار دلار سپرده کنند که قابل تغییر نیست. 
رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ادامه داد: اتباع افغانستانی که به صورت گروهی به کشور آمدند، پرونده‌شان به صورت فردی پیگیری می‌شود تا برای هر کس یک موقعیت حقوقی ایجاد شود، اما اتباع افغانستانی علاقه دارند، پرونده شان گروهی باشد که این، دقت را کاهش می‌دهد و پس از پیگیری این مراحل می‌توان در حوزه شفافیت مالی، باز کردن حساب بانکی و تسهیلات بحث کرد.

برچسب‌ها: