به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی علاوه بر نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و معاونین این وزارتخانه، سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اسکندری رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی کشور از بازدیدکنندگان این رویداد ملی بودند.
الگوی مناسب کشت در ایران اجرایی نشده است
سردار نقدی در نشست گردهمایی این رویداد گفت: یکی از اشکالات در حوزه کشاورزی فاصله بین تصمیمگیری تا اجراست و در حال حاضر سالها از الگوی کشت میگذرد؛ اما چند درصد از این الگو اجرایی شده است؟ بنابراین ضروری است در تبدیل سیاستها به عمل عزم جدی داشته باشیم تا این فاصله را پر کنیم.
وی، همچنین در همین راستا بیان کرد که یکی از فلسفههای وجودی بسیج کشاورزی پر کردن همین فاصله است.
باید طی ۷ سال واردات ۱۵ میلیاردی محصولات کشاورزی به صفر برسد
مهندس اسکندری، رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی نیز گفت: سالانه بین ۱۲ تا ۱۵ میلیارد دلار محصولات مورد نیاز وارد کشور میشود و در برنامهای ۵ تا ۷ساله قرار است این عدد به صفر برسد. یکی از تجربههای شخصی بنده خودکفایی گندم طی ۱۰ سال بود که با برنامه ریزی درست توانستیم در مدت ۳ سال آن را عملیاتی کنیم.
وی همچنین در حاشیه نمایشگاه کشاورزی دانشبنیان گفت: به دلیل وارد نشدن دانش به بخش کشاورزی شاهد این هستیم که کشاورزی دانشبنیان به صورت کامل عملیاتی نشده است و باتوجه به اینکه دانش مورد نیاز حوزه کشاورزی تولید شده است، یکی از مطالبهگریهای بسیج کشاورزی پای کار آمدن دستگاههای متولی در این خصوص است.
برپایی میز خدمت جهادکشاورزی در نمازهای جمعه سراسر کشور
مهرداد پاکار، دستیار وزیر و فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی نیز با تبیین نقش بسیج در بخش کشاورزی گفت: به فرموده مقام معظم رهبری؛ بسیج نیروی کارآمد برای همه میدانها و عرصه هاست و ما بر خود تکلیف میدانیم امروز با توجه به اهمیت خودکفایی و امنیت غذایی پایدار در این حوزه مهم نقش آفرینی کنیم.
مهرداد پاکار از دستاوردهای بسیج وزارت جهادکشاورزی گفت و تصریح کرد: بسیجیان با رویکرد خدمتگذاری در بحرانها کنار وزارت جهادکشاورزی قرار گرفتند؛ در زلزله خوی بیش از ۵۰ هزار مترمربع سرپناه دام احداث شد، در زلزله هرمزگان پای کار ایستادند و در سیل فیروزکوه و دماوند وارد میدان شدند و در کنار کشاورزان پای باغات گردو را لایروبی کردند.
وی ادامه داد: بسیج وزارت جهادکشاورزی هر دو هفته ۴۰ پزشک داوطلب را به مناطق محروم گسیل میکند و در معیشت و تامین جهیزیه برای اقشار کمدرآمد اقدامات موثری ارایه داده است.
پاکار زمینه علمی و ترویج را دیگر خدمات بسیج وزارت جهادکشاورزی برشمرد و گفت: با پای کار آوردن مشارکت مردمی در جهاد تبیین نقش اثرگذاری در تنظیم بازار با کمک نهادهای بازرسی ایفا شده است.
وی با بیان این که بسیج وزارت جهادکشاورزی با بیش از ۵۰ هزار بسیجی در میدان تحقق اهداف و مأموریتهای این وزارت ایستاده است، خاطرنشان کرد: بنا داریم در نماز جمعه سراسر کشور میز خدمت جهادکشاورزی را بر پا کنیم به این ترتیب مسئولان ستادی و استانی در روز جمعه به صورت میدانی پاسخگوی مشکلات مردم، کشاورزان و بهرهبرداران بخش کشاورزی خواهند بود.
بسیج از بندگی آغاز و به خدمت منتهی میشود
سیدحسن ربانی، نماینده ولیفقیه در این وزارتخانه اظهار داشت: بسیج یادگار امام راحل است، شجره طیبهای که هر روز تناورتر میشود و تا ظهور امام عصر باقی خواهد ماند.
ادامه داد: قدر نعمت بسیج را بدانیم و از آن حراست کنیم و با تقویت معنویت و ایمان به خدا، روح عبودیت را در جسم خاکی احیا کنیم و در راه خدمت به خلق خدا کوشا باشیم.
نماینده ولیفقیه در وزارت جهادکشاورزی افزود: بسیج از بندگی آغاز و به خدمت منتهی میشود؛ خدمت به مردم، پس در کنار ایمان به خدا با رشد دانش و بینش، مسیر سازندگی دنیا و آخرت را هموار میسازد.
تلاش برای امنیت غذایی مردم عبادت است
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی، ولی خدا را پایهگذار بسیج و جهادسازندگی خواند و برکات و ثمرات این دو نهاد مقدس در خدمت به اسلام، انقلاب و مردم را مورد تاکید قرار داد و گفت: ما پای هر کاری که رفتهایم؛ پیروز شدهایم، پس اگر در جایی مشکل وجود دارد معنایش این است که پای کار نبودهایم.
سردار سرلشکر فدوی در ادامه افزود: شما در حال حاضر مسئولیت امنیت غذایی را در وزارت جهادکشاورزی بر عهده دارید، معیشت و امنیت غذایی، موضوع روزمره مردم است و کسانی که برای دغدغه دائمی مردم تلاش میکنند در صف جهادگران قرار دارند.
وی بر لزوم تقویت روحی و معنوی بسیج و جهاد تاکید کرد و گفت: بر اساس فرمایش خداوند در قرآن کریم؛ هرکس از خود مراقبت کند و تکالیفی را که بر عهده دارد ادا کند، در بنبست دنیا گرفتار نخواهد شد. به تاسی از این آیه شریفه قدم در راه خدمت به بندگان خدا نهیم و رستگار شویم.