بر اساس این تفاهم نامه دانشگاه ملایر و پژوهشگاه در زمینههای علمی و پژوهشی همکاری خود را آغاز میکنند که به مدت چهار سال از تاریخ انعقاد معتبر است و امکان تمدید آن وجود دارد.
تعریف و اجرای مشترک پروژههای صنعتی و پژوهشی مورد نیاز صنایع نفت و گاز، بهرهگیری طرفین از امکانات آموزشی- پژوهشی موجود در آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی یکدیگر و برگزاری مشترک همایشهای ملی و بینالمللی در حوزه صنایع نفت و گاز از جمله بندهای این تفاهم نامه است.
برگزاری کارگاههای آموزشی، دورههای کوتاهمدت و بلندمدت آموزشی و دورههای مورد نیاز مدیران و کارشناسان صنایع نفت و گاز کشور، استفاده از ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی، محققین پسادکتری و فرصتهای مطالعاتی برای انجام پروژههای مشترک و تعریف اخذ کد رشتههای جدید در قالب طرح تعاون و فرصت مطالعاتی کوتاه مدت از دیگر بندهای این تفاهمنامه است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه ملایر، در حاشیه امضا این تفاهم نامه، تعدادی از اساتید مرتبط با موضوعات پژوهشگاه از گروههای مختلف مواد، معدن، برق، شیمی، منابع طبیعی و محیط زیست و مکانیک و ... از توانمندیهای پژوهشگاه برای انجام فعالیتهای مشترک بازدید و طرح و موضوعات پژوهشی پیشنهادی خود برای انجام کار مشترک ارائه دادند.
انتهای پیام