حجتالاسلام فقیه در این آیین اظهار داشت: هر کار فرهنگی و هنری که انجام میشود میبایست با بصیرتبخشی و روشنگری همراه باشد و دعوت به مبانی اعتقادی و انقلابی و بنیادی و ریشهای سرلوحهی هنرمندان و اصحاب فرهنگ باشد.
وی افزود: مصداق بصیرت بخشی و روشنگری را در جبههی مقاومت به روشنی میتوان دید، زنان و مردان و کودکان مقاومت به گونهای تربیت یافتهاند و مبانی اعتقادی در فکر و درون اینها نهادینه شده که با سختیهای بسیار و ناملایمات و هجمههای بسیار علیه جبههی مقاومت، هنوز ایستاده اند و معنای مقاومت را عملا نشان می دهند.
حجتالاسلام فقیه بر لزوم مجهز بودن به علم و ابزار مورد نیاز در برابر دشمن تاکید کرد.
وی در ادامه به تبیین شاخصههای پیام از دیدگاه شهید مطهری پرداخت و گفت: هنر باید در تمام رشتهها دارای پیام باشد و پیام نیز باید محتوای عقلانی و دینی داشته و گره گشای مردم و برگرفته از قرآن و سنت پیغمبر باشد و در این صورت است که می تواند تحول و انقلاب فکری در انسان ایجاد کند.
رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان ادامه داد: خود پیام باید در مخاطب ایجاد انگیزه کند تا وی را به حرکت و تعالی وادارد.
وی بهرهگیری از ابزار نو و شیوههای جدید و متنوع در انتقال پیام را حائز اهمیت دانست و گفت: شایسته است همچنان که قرآن از مفاهیم مختلف برای انتقال پیام استفاده می کند ما نیز از این طریق ها بهره گیریم.
گفتنی است اولین رویداد ملی قهرمان در همین این راستا طراحی شده و طی آن سه کتاب با محتوای جهاد و مقاومت که تقریظ رهبری بر آنها زده شده است در سطح ملی رونمایی شد.
این کتابها که شامل سه عنوان "هواتو دارم"، "مجید بربری" و "بیست سال و سه روز" هستند که به تقریظ مقام معظم رهبری مزین شدهاند.
همچنین در این آیین از نویسندگان استانی کتابهای مرتبط با قهرمانان جبههی مقاومت تقدیر شد.