محبوب حیدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: آورده متقاضیان در پیشرفت طرحها تاثیر داشته و هر قدر آورده متقاضیان بهروزتر باشد طرحهای مسکن سریعتر تکمیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون بالای سه هزار نفر آورده اولیه را واریز نکردهاند ، افزود: بر اساس مصوبه شورای مسکن استان پس از ارسال پیامک به تمام متقاضیان و فرصت واریزی ۱۵ روزه در ۲ مرحله ، در صورتی که متقاضیان مبلغ اعلام شده را واریز نکنند بر اساس اولویتبندی متقاضیان دیگری جایگزین آنها خواهند شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به وقفه ایجاد شده در ارائه تسهیلات از سوی بانکهای عامل تشریح کرد: در صورتی که هم آورده متقاضیان و هم تسهیلات بانکی به موقع تامین نشود اجرای عملیات ساختمانی و احداث واحدهای مسکن با مشکل مواجه میشود.
حیدری با بیان اینکه میزان تسهیلات ارائه شده برای ساخت مسکن از سوی بانکهای عامل پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است ، ادامه داد: در نشستی که با حضور وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم برگزار شد، مشکلات طرحهای مسکن ملی مطرح و متعاقب این نشست عقبماندگیهای تسهیلات بانکی بهخصوص بانک مسکن پرداخت و بهروز شد.
وی با اشاره به عدم پرداخت تسهیلات بانکی از سوی بانکهای اقتصاد نوین، ملی، تجارت و صادرات گفت: قرارداد احداث چهار تا پنج هزار واحد ملی مسکن در استان با پیمانکاران منعقد شده که تاکنون بانکهای عامل از پرداخت تسهیلات این واحدها تعلل میکنند ولی در آخرین جلسه شورای مسکن استان به مدیران این بانکها تکلیف شد که اقدام به عقد قرارداد کنند.
حیدری با بیان اینکه در بین بانکهای عامل ، بانک اقتصاد نوین در مرحله عقد قرارداد است ، افزود: قرارداد بانکی ۲۶ هزار واحد مسکن ملی بزودی انجام میشود.
به گزارش ایرنا، طرح نهضت ملی مسکن از سوی دولت و با هدف خانهدار کردن اقشار جامعه در سال جاری ارائه شده و هدف نهایی آن ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال آینده در کشور است.
بر اساس این گزارش ، سقف تسهیلات مسکن بر اساس مناطق مختلف شهری و روستایی اعلام شده و قرار بر این است که تسهیلات این پروژه بر اساس قیمت تمام شده مسکن در مناطق مختلف تعیین شود.
سقف وام نهضت ملی مسکن در اردبیل پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و در شهرستانهای استان پنج میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.