شناسهٔ خبر: 69843226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

حجت الاسلام ماندگاری:

هیچکس نباید از گناهان خود ناامید شود/ همواره باید به رحمت خداوند امیدوار بود

حوزه/کارشناس دینی با اشاره به اینکه قرآن یک دانشگاه، درمانگاه و پناهگاه است، تأکید کرد: هیچکس نباید از گناهان خود ناامید شود و همواره باید به رحمت خداوند امیدوار باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری در مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) که در حسینیه بنی فاطمه اصفهان برگزار شد، به بررسی آموزه های حضرت فاطمه زهرا (س) شامل انفاق و نوشتن وصیت نامه پرداخت واظهار کرد: شهدا به خوبی می دانستند که قرآن کریم نه تنها کتابی برای هدایت، بلکه دانشگاهی است که دانش و معرفت را به ما ارزانی میدارد.

وی افزود: در آیات قرآن آمده است« ذَلِکَ ٱلکِتابُ لَا رَیبَ، فِیهِ، هُدی لِّلمُتَّقِینَ(این کتابی است که در آن هیچ شکی نیست و برای پرهیزگاران هدایت است)

حجت الاسلام ماندگاری تصریح کرد: قرآن همچنین به عنوان درمانگاهی برای روح و جان مؤمنان معرفی شده است«وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ»(و از قرآن چیزی را نازل میکنیم که برای مؤمنان شفای قلب و رحمت است.)

وی ابراز کرد: این کتاب مقدس در برهه های مختلف زندگی انسان، برای حل مشکلات و رسیدن به آرامش در برابر سختیهای زندگی، راهنمایی و پناهگاهی است.

استاد حوزه و اخلاق اظهار داشت: این کتاب قرآن دانشگاهی است که همه را قبول دارد و محدودیت سنی ندارد و زن و مرد همه را قبول میکند و گواهی سو پیشینه هم نمیخواهد و حتی سو پیشینه دارها، گناه کرده ها را هم پذیرش می کند.

حجت الاسلام ماندگاری به بررسی نقش قرآن در زندگی انسانها پرداخت و شش نکته کلیدی برای استفاده از این کتاب مقدس مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه قرآن یک دانشگاه، درمانگاه و پناهگاه است، تأکید کرد: هیچکس نباید از گناهان خود ناامید شود و همواره باید به رحمت خداوند امیدوار باشد.

وی در ادامه به شش نکته برای استفاده از قرآن از جمله باور به قرآن، اولین قدم برای استفاده از قرآن، باور به آن و شفا بخشی اشاره کرد و گفت: تلاوت، تدبر،عمل به قرآن، تبلیغ آموزه های قرآن و تواصوا بالحق و ششم صبر از موارد استفاده از قرآن است.