به گزارش تحریریه معدن خبرگزاری صداوسیما، بستامی گفت: ما در کشور ۱۳ هزار سرمایه معدنی و ۸۰ هزار صنعت خرد و کلان و ۱۲ هزار معدن داریم که این واحدها با مشکلاتی در تولید مواد معدنی در بخش سرمایه در گردش و تامین ماشین الات آب برق و گاز، مشکلات محلی و اختلافات مابین سهامداران مواجه هستند.
وی با اشاره به اینکه وزارتخانه و سازمان نظام مهندسی معدن در حد توان میتوانند برای رفع مشکلات واحدهای معدنی و صنعتی موثر باشند افزود: زمانی که بسیج مهندسی به بسیج صنعت و معدن و عمران و معماری تفکیک شد صنعت و معدن به صورت تخصصی به عنوان یک بازوی دیگر در کنار بخش تولید قرار گرفت.
بستامی گفت: زمانیکه طرح صنعت یا ر و معدن یار توسط اعضای بسیج و متخصص در حوزه معدن با تفاهم نامهای بین سازمان نظام مهندسی معدن و بسیج منعقد شد در سراسر کشور طرح معدن یار برای عارضه یابی واحدهای معدنی و تجزیه و تحلیل مشکلات اجرا شد و در هر استانی برای حل مشکلات کارگروههای تام و تخصصی و شورای معادن استانی و در سطح کشوری هم ادامه پیدا کرد که موثر بود.
رئیس سازمان مهندسی معدن ایران افزود: طرح صنعت یار برای واحدهای صنعتی بود که عارضهها را ثبت کردند و از طریق بسیج استان با فرماندهی سپاه استان که با دعوت از دستگاه متولی میکرد و حضور خود تولید کنندگان سعی کردند برای حل مشکلات واحدها قدم بر دارند و امیدواریم با موفقیت تداوم پیدا کند و بتوانند وزارتخانههای صنعت و معدن و نفت نیرو انرژی اتمی از توان تخصصی بسیج مهندسی استفاده کنند.
رفع مشکلات معدن کاران با اجرای طرح معدن یار و صنعت یار
رئیس سازمان مهندسی معدن ایران گفت: اجرای طرح معدن یار و صنعت یار و نقش بسیج در جهش تولید واحدهای معدنی وحل مشکلات معدنکاران بسیار موثر است.
صاحبخبر -
∎