به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)، حمید برادران سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران درباره تمهیدات این شرکت برای چراغهای راهنمایی و رانندگی در زمان قطعی برق اظهارداشت: راهکار اساسی برای خاموش نشدن چراغهای راهنمایی و رانندگی استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است، در حال حاضر با یک سرمایه گذار این موضوع را دنبال میکنیم تا برق تأمینی تجهیزات از منابع تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی و حتی توربینهای بادی کوچک مقیاس تأمین شود.
وی با بیان اینکه در حال طراحی و پیگیری شیوههای اقتصادی آن هستیم، گفت: پیش از این یکی از شرکتهای مخابراتی این تجربه موفق را داشت بگونهای که از پشتبامهای مجاور برای نصب پنلهای خورشیدی استفاده کرد و موفقیت آمیز بود.
به گفته برادران اگر این پروژه برای سرمایه گذارها به صرفه باشد و آنها تمایل داشته باشند احتمال دارد تأمین برق همه چراغهای راهنمایی تقاطعهای هوشمند و برنامه پذیر را طی قراردادی به شرکتها واگذار کنیم.
سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران خاطر نشان کرد: در مورد نگهداشت چراغهای راهنمایی در زمان قطعی برق نقشهای از اداره توزیع برق منطقهای تهران اخذ کردیم که براساس آن پهنه بندی و زون بندیهای قطعی برق در تهران مشخص شده است.
برادران بیان داشت: برای پایداری تأمین برق چراغها افزایش تعداد تجهیزات UPS یا همان دستگاه ذخیره برق را در نظر گرفته ایم و ۲۵۰ دستگاه UPS برای روشن نگه داشتن چراغهای راهنمایی تا پایان آذرماه خواهیم داشت. همچنین در تعامل هستیم تا از برق شبکه مترو و برخی ارگانها بهرهمند شویم و از برق ژنراتور آنها برای فعالیت چراغها استفاده کنیم.
تمهیدات شهرداری برای چراغهای راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق
سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران از تمهیدات شهرداری برای چراغهای راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق خبر داد.
صاحبخبر -
∎