شناسهٔ خبر: 69836267 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

انتقادها، شخصی است یا فنی؟

چرا تیم ملی این همه دشمن دارد؟

در روزی که عربستان با شکست ۲ بر صفر، اندونزی را ترک کرد، تیم ملی ایران با برتری ۳ بر ۲ مقابل قرقیزستان یک گام بلند دیگر به سمت جام جهانی ۲۰۲۶ برداشت؛ اما باز هم از این تیم تعریف نشد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش گروه ورزش خبرگزاری دانشجو، در روزی که عربستان با شکست ۲ بر صفر، اندونزی را ترک کرد، تیم ملی ایران با برتری ۳ بر ۲ مقابل قرقیزستان یک گام بلند دیگر به سمت جام جهانی ۲۰۲۶ برداشت؛ اما باز هم از این تیم تعریف نشد. به چرایی این ماجرا می‌پردازیم.  چرا به تیم ملی انتقاد می‌شود؟ چرا رئیس فدراسیون،  انتقادها را وارد نمی داند و اصولا نام افرادی که به تیم ملی انتقاد دارند را باید معترض و منتقد گذاشت یا دشمن؟

نمره هایی که مردم به بازی تیم ملی ایران دادند، نشان داد آنها همچنان به شیوه بازی تیم ملی انتقاد جدی دارند.  این انتقادها به چند دلیل عمده وارد می شود که نبود استراتژی برای هر بازی، تنها یکی از این عوامل است. 

 

این دو نفر

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی عناصر محبوبی در این فوتبال نیستند. این دو نفر از وضعیت موجود به شدت ناراضی هستند و گمان می کنند انتقاد از تیم ملی به دلیل کینه برخی از اهالی فوتبال از آنهاست؛ اما باید بپذیرند بخش مهمی از انتقاد اهالی فوتبال، فنی است و ربطی به خصومت های شخصی ندارد. 

این درست که مردم رئیس و سرمربی تیم ملی را دوست ندارند اما باید پذیرفت که تیم ملی بد بازی می کند و این بد بازی کردن در بازی های بزرگ، ایرادهای خودش را نشان خواهد داد. 

 

ضعف فنی

اینکه تیم ملی در نیمه دوم بازی مقابل کره شمالی و قرقیزستان دو گل می خورد و برای بردن جان به لب می شود، یک ایراد 100 درصد فنی است و ربطی به این ندارد که مردم از مهدی تاج خوششان نمی آید. این درست که مردم تاج را نمی خواهند؛ اما فوتبال را می فهمند و حق دارند زمانی که تیم ملی بد بازی می کند راضی نباشند. 

 

خدا به داد ما برسد

مردم می گویند در بازی های کوچک، ستاره های ما بازی را در می آورند. بازی مقابل امارات، قرقیزستان (رفت و برگشت)، کره شمالی و قطر این گونه بود و بازیکنان میدان دیده ای چون مهدی طارمی، سردار آزمون و مهدی قائدی بازی‌ها را برای ما درآوردند. 

حرف مردم این است: در بازی های بزرگ می خواهیم چکار کنیم؟ آنجا دیگر نبوغ ستاره ها به کار ما نمی آید چون نمی توانند به اندازه گل هایی که می خوریم، گل بزنند. در جام جهانی و مقابل تیم های بزرگ، باید برای هر دقیقه، برنامه و استراتژی داشته باشیم چون در بازی های سخت، فرصت، کم پیدا می شود.

حرف مردم این است: تیمی که برنامه تاکتیکی دارد، شناور بازی می کند و هر بازیکن، ماموریت خود را در این ارکستر تیمی می داند.

حرف مردم این است: سازها در این ارکستر، کوک نیست و ناهماهنگی در ریتم تیمی به شدت محسوس است.

به نظر می رسد رئیس فدراسیون فوتبال به جای آنکه همه منتقدان را مغرض بخواند، باید پاسخی فنی برای حرف مردم پیدا کند.

انتهای پیام/